İlki geçtiğimiz günlerde Halıkent mahallesinde başlayan Mahallede Şenlik Var programı önceki akşam Yedişehitler ve Bahçelievler Mahallesi sakinlerine hizmet verdi. Yaptığı sürprizle mahalle halkına hitap eden Belediye Başkanı Hasan Balaman, eğlendirirken eğittiklerinin altını çizerek önemli müjdeler de verdi.

Isparta Belediyesi tarafından 2 yılı aşkın süredir gerçekleştirilen ve geleneksel hale gelen Mahallede Şenlik Var programları, her mahallede çocukları hem eğlendirmeye hem de eğitmeye devam ediyor.

 İlki geçtiğimiz hafta sonu Halıkent mahallesinde başlayan mahalle şenliklerinin son durağı Yedişehitler ve Bahçelievler mahallesi sakinleri idi. İki mahalle halkını ve çocuklarını bir araya getiren eğlence programında çocuklara sorulan soruların ardından bilenlere hediyeler takdim edildi.

Bir çok sürprizlerinde yaşandığı gecede en güzel sürprizi ise çocukların arasına katılan Belediye Başkanı Hasan Balaman yaptı. Kürsüde vatandaşlara ve çocuklara seslenen Başkan Balaman, sosyal aktiviteler bazında 4 yılı aşkın süredir çığır açtıklarının altını çizdi.

 Çocuklarla dakikalarca şakalaşan Başkan Balaman, geleceğin teminatı olan evlatlarımıza yapılan yatırımların artarak devam edeceğinin altını çizdi. Bir çok müjdeyi de çıktığı kürsüden veren Balaman, her yıl bir mahalleye bir okul ve bir kapalı spor yapacaklarını ifade etti.

HER MAHALLEYE BİR OKUL BİR SPOR SALONU

Eğitime yaptığı hizmetlerinden dolayı yediden yetmişe tüm Isparta halkının gönlünde taht kuran Belediye Başkanı Hasan Balaman, Yedişehitler mahallesine yapılan ve bitme aşamasına gelen okul ile ilgili de çocuklara ve vatandaşlara bilgiler verdi.


Isparta"nın en modern okulunun inşasının bitmek üzere olduğunu ve gençlerin böylesine modern okullarda okuyacak olmasının kendisine ayrı bir gurur verdiğinin altını çizen Belediye Başkanı Balaman, “bilindiği gibi çocuklarımızın eğitimi ve gelişimleri noktasında 4 yılı aşkın süredir bir çok çalışmalar yaptık. Geleceğin teminatı olan evlatlarımızın en iyi şekilde geleceğe hazırlanmalarını sağlamak bizim en asli vazifelerimizdendir.

Bugün burada sizleri hem eğlenirken hem de bir şeyler öğreniyor görmek güzel bir tablonun ürünüdür. Yedişehitler mahallesinde başladığımız ve yapımı bitme aşamasına gelen İlköğretim okulu ile geleceğe nasıl önem verdiğimizi görüyorsunuz. Bundan böyle her sene bir mahalleye bir okul ve kapalı spor salonu inşa edeceğiz. Buradan bunun da müjdesini vermek istiyorum.”dedi.