BASIN AÇIKLAMASI-ALPARSLAN EKİNCİ(07/08/2009) 

Siyasi bir proje olarak, küresel güçlerin taşeronluğu maksadıyla Türkiye'nin başına musallat edilen AKP iktidarı kendisine verilen ev ödevlerini hiç aksatmadan hepsini bir bir yerine getirdi ve halende getirmeye devam etmektedir.

AKP  küresel güçlerin talepleri karşısında kim ne derse desin çok başarılı bir öğrencilik yapmaktadır .

Adına "Kürt açılımı" dedikleri ama PKK'nın talepleri ile şekillendiği her halinden belli olan gündem, Türkiye'nin başına büyük belalar getirecek boyutlara ulaşmış durumdadır.

"Kürt Açılımı" denilen ucubeliğin neyi kapsadığını, neyi izah etmeye çalıştığını kimse anlamamaktadır.

BU AÇILIMI Isparta  AKP milletvekillerinin nasıl yorumladıklarını MHP VE ISPARTA KAMUOYU olarak merak etmekteyiz.

Türkiye'nin milli varlığını hedef alan etnik bölücülük gündemi AKP hükümeti eliyle adım adım ilerletilirken,siz AKP ISPARTA MİLLETVEKİLLERİ olarak bu hususta neler düşünüyorsunuz.

Müzakereyi mücadeleye tercih eden genel başkanınız ‘’DTP İLE PKK AYNI DEĞİLDİR’’diyor,DTP milletvekillerinin doğu ve güneydoğu illerimizi gezip PKK şovmenliği yapıp,Abdullah Öcalanı muhatap alın dediklerini de unutmuşa benziyor.

Bu hususta acaba genel başkanınıza katılıyormusunuz?Bu açılımın neresinde olduğunuzu ISPARTA KAMUOYU merak etmektedir.

PKK terör örgütünün yıllardır tek gayesi vardır, o da Türkiye'yi bölüp, parçalamaktır. Bu terör örgütünün Kürtlere de zulüm ettiği düşünülürse, PKK'nın emperyalist güçlerin maşası olmaktan başka hiçbir dayanağı yoktur.

Ama AKP'nin politikaları yüzünden, PKK adeta Kürtlerin hakkını savunan bir kurum haline getirilmiştir.

Sayın Abdullah Gül'e ve Recep Tayyip Erdoğan'a sormak lazımdır. PKK'ya neyi verince terör faaliyetlerinden vazgeçecektir?

 

Bölünerek demokratikleşen bir devlet tarihte görülmemiştir. Etnik farklılıkların ayrışma gerekçesi olarak görülmesinin ve demokratikleşmenin bölünme aracı olarak kullanılmasının dünyada başka bir örneği yoktur.

Bu teslimiyet projesinin toplumsal vicdanda karşılığı ve desteği bulunmamaktadır. Türk milletinin bu konuda ne düşündüğünü Başbakan Erdoğan çok yakında görecektir.

Tarihi bir yol ayrımına hızla sürüklenen Türkiye'yi çok zor ve karanlık günler beklemektedir.Milliyetçi Hareket ve Türk milliyetçileri Türkiye'nin milli birliğini ve bin yıllık kardeşliğini korumak için demokratik ve meşru zeminlerde sonuna kadar mücadele edecektir.

Türk milletinin sabrıyla oynamanın çok ağır sonuçları olacağı ve kendisinde hangi gücü vehmederse etsin, hiç kimsenin bunun altından kalkamayacağı unutulmamalıdır.

                                                                                                 M.ALPARSLAN EKİNCİ

                                                                                            MHP MERKEZ İLÇE BAŞKANI