Emeklilere verilecek bayram ikramiyelerinin emekliler için büyük bir ödül olduğunu ifade eden Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanı Abdülkadir Ersal, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi; “Bilindiği gibi hükümet, emeklilere Ramazan ve Kurban Bayramında biner lira bayram ikramiyesi verilmesi kararı almıştı. Bu doğrultuda; söz konusu ikramiye ödemelerinin de tarihi belirlendi ve ödemeler 7- 8 Haziran'da yapılacağı açıklandı” dedi. 

“MAAŞLAR DA BAYRAM ÖNCESİ ÖDENECEK” 

Bayram öncesi emeklilerin ikramiyelerle yüzlerinin güleceğini ifade eden Başkan Ersal, emeklilerin rahat bir nefes alacağını belirtti. Hükümet yetkililerine teşekkür eden Ersal; “Bayram ikramiyesinin günlerinin belirlenmesinin yanında SSK ve Bağ – 

Kur emeklileri de maaşlarını bayram öncesi alacak. Ramazan Bayramı'na denk gelmesi nedeniyle SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaşları tahsis numaralarına göre yatırılacak. Bu kapsamda tahsis numarasının son rakamı 9,7 ve 5 olanlar 11 Haziran'da, 3,1 ve 8 olanlar 12 Haziran'da 6, 4, 2 ve 0 sıfır olanlar da 13 Haziran'da emekli maaşlarını alabilecek. Ayrıca bayram ikramiyeleri de emeklilerin yüzünü güldürecek”