Ziyarette Gül Küçük Sanayi Sitesinin güvenliği konuşuldu. Sanayi sitesi içerisinde gezen devlet bekçilerinden dolayı Boyacı Isparta İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin TURANLI’ ya teşekkür etti.
Daha sonra sanayimiz içerisinde bulunan TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine ziyaret gerçekleştirildi.  Okul tarafından üretimi yapılan temizlik ürünlerini ve laboratuvarını inceleyen TURANLI yapılan ürünleri çok beğendi.
Son olarak sanayinin giriş ve çıkışlarında bulunan toplam 21 kameradan oluşan güvenlik merkezi ve sistemlerini yerinde inceleyen TURANLI, kameraların artırılması hususunda tavsiyede bulundu.
Ziyaretle ilgili konuşan Gül Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Mehmet BOYACI ziyaretinden dolayı Isparta İl Emniyet Müdürümüz Sayın Ahmet Metin TURANLI’ ya çok teşekkür ederim dedi. Sanayide geceleri dolaşan devlet bekçilerinde dolayı, başta Isparta Valimiz Sayın Ömer SEYMENOĞLU’ na ve Isparta İl Emniyet Müdürümüz Sayın Ahmet Metin TURANLI’ ya şükranlarımı sunuyorum dedi. 21 kameradan oluşan güvenlik merkezi ve sistemlerinin bulunduğu güvenlik kulübesinin Isparta Emniyeti tarafından kullanılabileceğinin ve emniyet noktası olabileceğinin değerlendirilmesini öneren BOYACI, bölgede kırmızı alanın mevcut olduğundan ve 4000 kişilik öğrenci yurdu olduğundan dolayı bu bölgede emniyet noktasının ihtiyaç olduğunu söyledi.

Isparta’da kazada 1’i ağır 2 kişi yaralandı Isparta’da kazada 1’i ağır 2 kişi yaralandı