İl Jandarma Komutanı Albay Ömer Uyan, Polis Emeklileri Derneğini ziyaret etti. 2004 yılında kurulan ve geçtiğimiz aylarda yeni hizmet binasına kavuşan Polis Emeklileri Derneği’ni ziyaret eden Uyan, derneğin yürüttüğü faaliyetlerin çok güzel bir çalışma olduğunu dikkat çekti.

Uyan yaptığı konuşmasında ise; “Biz Emniyet mensupları ile devamlı beraber çalışıyoruz. Siz emekli arkadaşlarda görev sırasında bu ülkeyi hizmet ettiniz. Şimdi de dernek olarak maddi durumu iyi olmayan vatandaşlara yardım eli uzatıyorsunuz. Çok güzel bir hizmettir. Isparta sakin huzurlu bir kent” diyerek sözlerini tamamladı.

Polis Emeklileri Derneği Başkanı Mehmet Gürses ise, 2004 yılında kurduğumuz derneğimiz İl Emniyet Müdürlüğü binasında faaliyet gösteriyordu. Emniyet Müdürümüzün de katkılarıyla merkezden bir dernek binası tahsis ettik. Gayemiz çalışan meslektaşlarımızla ve vatandaşlarımızla gönül bağı kurmak. Onlara yardımcı olmaktır. 2004 yılından beri çeşitli faaliyetlerde bulunuyoruz. Bizim ilk baştaki hedefimiz eğitimdir. Maddi durumu iyi olmayan eğitim gören çocuklarımıza giyim yardımında bulunuyoruz” dedi.