Emniyet Genel Müdürlüğü'nün kaynakları Isparta’ya akıtılıyor. 3 ilçeye yeni emniyet müdürlüğü binası yapılıyor, mevcut binalar tadilattan geçirildi, toplamda 49 yeni araç teşkilata kazandırıldı, Polisevi 5 yıldızlı otel gibi oldu.

Emniyet Müdürü Mehmet Or'un Emniyet Genel Müdürlüğü nezdindeki ikili diyalogları Isparta’ya hizmet olarak dönüyor. Emniyet Müdürlüğü, 3 ilçede yeni emniyet müdürlüğü yapıyor. Emniyet Genel Müdürlüğünden sağlanan bütçe ile ilk olarak Eğirdir'de hizmet binasının ihalesine çıkılıyor. EGM'nin tip projesi Eğirdir'de 3 bin m2 inşaat alanı olarak uygulanacak. Genel Müdürlüğünün kaynak aktarımından sonra Yalvaç ve Gönen'de de ilçe emniyet müdürlüğü binası yapılacak.

Emniyet Müdürlüğü, 3 ilçede yeni emniyet müdürlüğünün yanı sıra diğer ilçelerde de geniş kapsamlı tadilat yaptı binaların fiziki durumunu iyileştirdi. Atabey Emniyet Müdürlüğü binasında mantolama yapıldı. Aksu'da 100 bin TL lik tadilat gerçekleştirildi. Keçiborlu ve Şarkikaraağaç'ta ise MOBESE sistemi kuruluyor. Isparta il merkezinde de sistem genişletiliyor. Emniyet Müdürü Mehmet Or'un girişimleri ile bu dönem 49 yeni araç teşkilata kazandırıldı. Halıkent Mahallesi'ndeki Polisevi de baştan aşağıya yenilendi. 400 bin TL'lik kaynakla bina giydirmesi yapıldı, odalar yeniden tefriş edildi. 72 yatak kapasiteli Polisevi'nde 4 adet süit oda oluşturuldu.

Akdeniz