Isparta Belediyesi Emre ve Sülübey mahallelerinde vatandaşın sorunlarını çözmek için halk meclisi yaptı. Halk Meclisine Belediye Başkanı Hasan Balaman, başkan yardımcıları, daire müdürleri ve meclis üyeleri de katıldı.

 Belediye Başkanı Hasan Balaman vatandaşın dertlerine bir çözüm üretmek için geldiklerini ve diğerleri gibi seçimlere bir aya kala gelip nutuk atıp gitmediklerini belirtti. Hasan Balaman “Bizim AKP olarak belediyecilik anlayışımız bu biz vatandaşa fildişi kulelerinden bakmıyoruz. Ekibimizle birlikte karşınızdayız.

 Sizin bize vermiş olduğunuz oyların hesabını vermeye geldik. Isparta"nın hizmet açısından kaybedilmiş yıllarını vereceğiz. Ben kasası dopdolu bir belediye devralmadım borçlarla dolu bir belediyeyi devraldım. Bizlerde bir gün bu makamları terk edeceğiz buraya size şirin görünmeye yada şirinlikler yapmaya da gelmedik.

  3 yıl öncesi nasıl bir Isparta vardı şimdi nasıl projelerimizin yüzde 80"nini tamamladık ama ben hep ne diyorum daha işin başındayız. Yapacağımız daha çok işler var. Ekmek fiyatları yükseldi ama bunun belediyeyle bir alakası yok. Nasıl çikolataya şekere zam yapılabiliyorsa ekmeğe de yapılabiliyor. Ancak ekmek fiyatları geri çekiliyor.

  Halk Ekmek Fabrikası"nda fiyatlarda yüzde 10 indirim yapılıyor, gramaj ise 50 gram daha arttı” dedi. Halk Ekmek Fabrikası"ndaki yüzde 10"luk indirim ile ilgili bilgi veren Fabrika Sorumlu Müdürü Turan Aydoğan ise, büyük ekmeğin 1 YTL, küçük ekmeğin ise 35 YKr olduğunu söyledi.