Isparta 32 Emrespor Kulüp Başkanı Ozan Gezer ve 2. Başkan Ender Kızıltan, Sav Belediye  Başkanı Şakir İpekçi’yi ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Gezer, Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi’ye spora olan ilgisinden dolayı teşekkür etti. Ayrıca Davraz Suyu’nun su sponsorluğunun kendilerini mutlu ettiğini belirten Gezer, “Bir telefonumuzla başkanımız hazırlıklarımıza başladığımızdan bu yana sularımızı gönderdi. Maçlarımıza da kendisini davet ediyor ve görevinde başarılar diliyoruz. Şakir İpekçi Başkanımıza ve Davraz Su’ya teşekkürü bir borç biliyoruz” dedi.
    Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ispartaspor’da, Emrespor’da, Gelendostspor’da bizim takımımız. Başarılar diliyorum. Bizlerde spora destek olmaya devam edeceğiz.  Ayrıca Davraz Su ile Emrespor arasında yapılacak protokolle sezon boyunca su katkısı veririz. Zaman zamanda otobüs desteği ihtiyaç olması halinde verebiliriz” diye konuştu.
    Önümüzdeki günlerde Davraz Su yetkililerinde hazır bulunduğu ortamda su sponsorluk sözleşmesi imzalanacak.
    Emrespor Yönetimi, boğa figürü olarak tasarlanan özel hediyeyi Başkan İpekçi’ye hediye etti. 
    Savspor’un yanı sıra güreş ve uzak doğu spor dallarına da destek vereceklerini belirten Başkan İpekçi, sporu önemsediklerini sözlerine ekledi.
    Sav Belediye Başkanı İpekçi ise Emrespor Kulübü’ne Kur’anı Kerim ve kahve takımı hediye etti.