Özgür"ü annesi şampiyon yaptı Isparta Okçulukta başarılarını devam ettiriyor

Bedensel engelli Özgür Özen 24-25 Şubat 2007 tarihinde Aksaray ilinde yapılan Berensem Engelliler salonu Okçuluk Türkiye Şampiyonu olmuştur. Özgür Özen 7 sene önce Trafik kazası geçirerek bedensel engelli olmuştur. B1987 yılında babasını kaybeden Özgür, annesi Sebahat Özen tarafından Orta 2. sınıftan bu yana devamlı olarak Okçuluk sporuna merak salmış, evde annesi yardımcı olmuştur. Sebahat Özen, lise muzunu olan oğlunu devamlı olarak gençlik ve Spor İl Genel Müdürlüğüne götürerek çalışmalarını eksik etmemiştir. 1 kız 2 erkek çocuğa sahip olan Sebahat Özen, bir baba gibi Özgür"ün yanından hiç ayrılmamıştır. Tüm bu çalışmalar neticesinde Türkiye Şampiyonu olmuştur. Aksaray"da 4 Mart Milli takım kampına katılacak olan Özgür Özen, “amacım, Dünya Şampiyonasında da derece almaktır. Bunu da başaracağım” dedi. İl temsilcisi ve Antrenörü Yalçın Ünsal, Özgür Özen"in bedensel engelli olmasına rağmen , okçuluk branşında büyük bir kabiliyeti ve Dünya Şampiyonası"nda da derece alacağını ümit ediyorum.” dedi

Begümhan Elif Ünsal, Olimpik Yıldız Bayanlar yarışmasında Türkiye 3. olmuştur. 17-18 Şubat 2007 tarihinde Manisa"da yapılan Salon Okçuluk Türkiye Şampiyonasında Türkiye 3. sü olan Ünsal, “amacım Milli takıma seçilmektir.” dedi. Ünsal, 2006 yılı Minik Bayanlar Türkiye şampiyonu olmuştur.Halen Isparta Altınbaşak Lisesi 9. sınıf öğrencisi olan Elif Ünsal, antrenör babası Yalçın Ünsal ile devamlı olarak çalışmaktadır.

Olimpik yıldız erkeklerde Ayberk Kahraman, 17-18 Şubat 2007 tarihinde Manisa"da yapılan Salon Okçuluk Türkiye Şampiyonasında ilk 8"e girmiştir. 2006 yılı minik erkekler Türkiye şampiyonudur. Isparta Fen Lisesi öğrencisidir.

Isparta"nın başarılı okçuları , dün saat 15.00"de Isparta Valisi Şemsettin Uzun"u makamında ziyaret ederek çeşitli ödüller aldılar. Vali Uzun, Her birine altın takarak, “ sizi dünya şampiyonasında da derece almanızı istiyorum” diyerek tebrik etti.