Enerji Kimlik Belgesi  konusunda Isparta Rengarenk gülleri ile meşhur olan bir ihtiyaca sahip olan ildir. Ege bölgesinde bulunan Isparta aynı zamanda bir çok alanda sanayi bakımından da gelişmiştir. Üretim konusunda ülkemizdeki önemli firmaların şubelerinin yer aldığı bu bölgede tüm firmalar Enerji kimlik belgesi almıştır.. Enerji konusunda hizmet veren bir çok firma olması da bu ilin önemli bir avantajıdır. Ülkemizde artık yeni yapılan yapıların her birinde zorunlu bir hale gelen bu ekb belgesi konusunda Ispartada bulunan tüm binalarda yavaş yavaş bu belgeyi temin etmeye başlamıştır. Dilerseniz öncelik ile bu belgenin ne olduğuna ve nasıl alınabildiğine biraz değinelim.

Enerji Kimlik Belgesi Nedir

Binalardaki enerji performans yönetmeliğine göre binaların sahip olduğu enerji ve enerji imkanlarını kullanması sonucunda ne denli verimli bir etki yarattığı ve bunun yanında ne kadarını israf ettiğini ve çevreye vermiş olduğu bu zararı önlemek için kullanması gereken en az enerji değeri ve bunun sınıflandırılması gibi bilgilerin yazılı olduğu belgeye Enerji kimlik belgesi denir. Ekb belgesi üzerinde aynı zamanda binanın soğutma ve ısınma durumlarındaki enerji verimi ve yalıtım özellikleri gibi bilgileri de yazılıdır.

Bu belgede yazılı olan enerji sınıfı A dan G ye kadar harf ile sıralanmıştır. Bu kapsamda A en yüksek enerji sınıfı anlamına gelirken G ise en düşük enerji sınıfı anlamına geliyor.

Enerji Kimlik Belgesi Nasıl Alınır

ekb belgesi alabilmek için sizlere yardımcı olabiliriz. Enerji kimlik belgesi fiyat hesaplama konsuunda Anlaşmalı bir halde olduğumuz enerji verimlilik değerlendirme şirketleri sayesinde sizler bu ekb belgesine kavuşabilirsiniz. Aynı zamanda artık yapılan tüm yeni binalardan sorumlu olan mimar ve mühendisler de bu konuda belgeyi verebilme yetkisine sahiptir. Bu şekilde personellerimiz de vardır.

Isparta Enerji Kimlik Belgesi Hizmeti

Yetki konusunda enerji verimlilik danışmanlığı şirketleri ile yapmış olduğumuz iş anlaşması sizlere Enerji Kimlik Belgesi sağlama hizmetimiz bünyesindedir. http://www.semtrio.com/ Bunun yanında sizlere sağlamış olduğumuz bu enerji belgesi ile oturduğunuz ya da çalıştığınız yapının enerji verimlilik değerlerini de öğrenebilirsiniz.