Altınokta Körler Derneği Genel Başkan Yardımcısı Serkan Özkan ve Isparta Şube Başkanı İsmail Er, Ak Parti Isparta İl Başkanı Nuri Uzaktaş’ı ziyaret ettiler.

Engellilere yönelik yardım yapılmadığını ve Belediye’den yakındığını ifade etti.

Elbette seçilmiş insanların çok şey yapması gerekmektedir. Biz İl Genel Meclisine, Belediye Meclisine, Belediye Başkanlarına bu şehrin insanlarına, herkese hizmet versin diye seçiyoruz ve bu seçilenler arasında bu şehirde yaşayan engelli insanlarda var. Ben merak ediyorum bu Belediye Başkanlarımız bir gün gelip görevlerinden ayrıldıktan sonra acaba vicdanları rahat olacak mı? Ben özellikle Isparta Belediyesinden defalarca engelliler adına ciddi çalışmalar beklediğimi gerek basın yoluyla gerekse yüz yüze görüşmelerimizde anlattım.

Bu konuda bir örneği vermek istiyorum, Belediye Başkan Yardımcılarımızdan bir tanesine sorunlarımızı götürdüğümüz zaman içinden çıkamıyorsanız bu derneği kapatın diyen oldu. Kaldırımları engellilere uygun hale getirin dediğimiz zaman, kaldırımlar daha önceden yapıldığı için bu kaldırımları söküp, takmak kamu zararı olur diyen Başkan Yardımcılarımız var.

Bir kaldırımın sökülüp engellilere uygun hale getirilmesi nasıl bir kamu zararı olur. Oradan geçecek bir engelli rahat edebiliyorsa, Allah razı olsun diyebiliyorsa bu nasıl bir kamu zararıdır diye konuşmalarını tamamladı.