Uzun yıllar Türk İş Konfederasyonuna bağlı Haber İş Sendikasının temsilciliğini yürüten, ardından AK Parti ve Türkiye Partisi'nde siyaset yapan Erhan Kalan yaşamını yitirdi.
Erhan Kalan Yaşamını Yitirdi 

Uzun yıllar Türk İş Konfederasyonuna bağlı Haber İş Sendikası'nın temsilciliğini yürüten Erhan Kalan dün akşam saatlerinde tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiridi.

Uuzn süredir tümör tedavisi gören Erhan Kalan, Telekom'un özelleştirilmesi sürecinde özelleştirmeye karşı sendikal mücadele ile gündeme gelmişti.

Telekomdan emekli olmasının ardından AK Parti'den Belediye Meclis Üyeliğine aday oldu. Daha sonra AK Parti ile yollarını ayıran Erhan Kalan, Abdüllatif Şener'in kurduğu Türkiye Partisi'nin İl Başkanlığı görevini üstlendi.

Yakalandığı beyin tümörü rahatsızlığının ardından uzun soluklu bir tedavi süreci yaşayan Erhan Kalan, bu süreç içerisinde yakın bir zamanda eşini kaybetmişti.

İki çocuk babası Erhan Kalan, dün akşam saatlerinde tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Kalan'ın cenazesi yarın  (7 Aralık Pazar) ikindi namazına müteakip Mimar Sinan Camii'nde kılınacak cenze namazının ardından defnedilecek.