ISPARTA'NIN Keçiborlu ilçesinde 22 yaşındaki eşi Ü.T'yi öldürdükten sonra dere yatağına atan F.T, olaydan sonra giderek teslim oldu.

Isparta'da Şok Cinayet, Eşini Öldürdü ve Teslim Oldu..ISPARTA'da yaşayan kamyon şoförü olan 23 yaşındaki F.T, eşi 22 yaşındaki Ü.T. için Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Müdürlüğü'ne giderek kayıp başvurusunda bulundu. Polise verdiği çelişkili ifadeler üzerine gözaltına alınan F.T, eşini boğarak öldürdüğünü itiraf etti.

Olay 15 Ekim tarihinde meydana geldi. Isparta'da yaşayan F. T. emniyete giderek eşi Ü.T. için kayıp başvurusunda bulundu. Isparta Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri F.T'nin verdiği çelişkili ifadesinden şüphelenerek gözaltına aldı. Gözaltında verdiği ifadede eşini kendisinin boğarak öldürdüğü itiraf eden F. T, cesedi ise Keçiborlu-Dinar yolunda bir dere yatağına attığını itiraf etti. Ekipler hemen olay yerine giderek kadının cesedine ulaştı. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Ü. T'nin cesedi ilk olarak Keçiborlu Devlet Hastanesi'ne ardından otopsisi yapılmak üzere Antalya'ya gönderildiği öğrenildi.

Gözaltında bulunan F.T'nin ise olayın ardından Keçiborlu İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine teslim edildi. Çiftin 2 çocuğunun olduğu öğrenildi.