Isparta’nın önemli işadamlarından eski Demokrat Partili Güner Büyükküpçü, Şaban Küçükkoç ve Esat Bolat’tan yaklaşan seçimler öncesi kendisini ziyaret eden Ak Parti milletvekili Adayı Recep Özel’e destek sözü.

‘ISPARTA’DA SOLA OY GİTMEZ’

Yılların siyasetçisi eski Demokrat Partili Güner Büyükküpçü, “Isparta halkı sola gitmez. Daha doğrusu bizim elimiz sola gitmez. Ispartalı evladına sahip çıkar. Yıllar boyunca Süleyman Demirel için Isparta bütünlük sağlamıştır. Şimdi iktidarda AK Parti var. Ispartalı evladına sahip çıkar ve bütün olarak destek olur” dedi. Yıllardır siyasetle uğraşan Güner Büyükküpçü, “Toparlanmak lazım, güçlü olmak lazım. Şimdi bir bütün olmayız, parçalanmaya gerek yok” dedi.

ESKİ DP’LİLERDEN ÖZEL’E DESTEK

Esat Bolat ve Şaban Küçükkoç’u da ziyaret eden Milletvekili adayı Recep Özel, her kesimden destek almaya başladı. Isparta’nın önemli simalarından tam destek alan Recep Özel, herkesi siyasi bütünlüğe davet etti. Siyasi bütünlük olursa Isparta’nın daha çok hizmet alacağına inandığını belirten Özel, “AK Parti yani iktidar partisi milletvekili sayısı ne kadar çok olursa, Isparta’mız o kadar çok hizmet görür” açıklamasında bulundu