Ak Parti Isparta 6’ncı Olağan İl Kongresi Sonrası Ak Parti'nin il yönetim listesine çeşitli kişilerden olumlu yada olumsuz eleştiriler geldi.

2 Dönem İl Başkanlığı Görevi yapan 3. kez tekrar vize alan Ak Parti Isparta il Başkanı Osman Zabun, 6’ncı Olağan Kongresinde Listeye Aldığı isimleri beğenende var beğenmeyende.

 Ak Parti’nin Isparta Kurucuları Arasında Yer Alan Ve Daha Sonra Bir Dönem Isparta Ak Parti’de İl Başkanlığı Görevini Yürüten Halıcı Esnafı Mehmet Ali Şenol’da Son Yönetim Listesinde yeraldı.  Eski İl Başkanı Mehmet Ali Şenol, “Listeye Disiplin Kurulu Asil Üyesi Olarak Girdi.

Konuyla İlgili Haber32 Muhabirine konuşan Ak Parti’li Şenol, Parti’ye Bir Daha Aktif Olarak Hizmet Edeceğinin  Mutluluğunu Yaşadığını Söyledi. Şenol Konuşmalarını Şu Şekilde Sürdürdü, ''Saolsun Osman Başkanımız Bize Bu Görevi Layık Gördü. İl Disiplin Kurulunda Asil Üye Olarak Görev Yapacağız Dedi. Beni Tanıyanlar Bilir Ak Parti Benim Kırmızı Çizgimdir, Gözbebeğimdir Parti’min Hangi Kademesi Olursa Görev Alırım Görev Almazsamda Bir Birey Olarak Dışarda Partim İçin Çalışırım'' dedi.

"Gerekirse Parti’de Çaycılık Bile Yaparım" Diyen Şenol, Bu Dava Ümmet Davasıdır, Büyük Türkiye davasıdır dedi. 

Liderimiz, Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Yorulmadan, Usanmadan Dünya’nın Yükünü Sırtına Almış Mücadele Ediyor. Bunu Kimin İçin Yapıyor.. Allah Rızası İçin Yapıyor, Millet Ve Bütün Ümmet İçin Yapıyor diyen Şenol, onun İçin Bizlerde Bir Zerre Kadar Olsa Bu Dava’ya Hizmet Etmek Zorundayız, Yer, Mekan Önemli Değil, zaten böyle Hesapları Olan Kişilerde Ak Parti İle Alakaları Yoktur'' şeklinde konuştu.