AK Parti Isparta Eski Milletvekili Said Yüce, Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’in aday tanıtım toplantısına katıldı. Yüce, Isparta’nın parasının heykele, taşa, betona eğlenceye harcandığını söyleyerek, kaybedilen yılların Başdeğirmen’le kazanılacağını iletti. AK Parti Isparta Eski Milletvekili Said Yüce, konuşmasında şunları söyledi “1 Nisan günü inşallah Şükrü Başdeğirmen’i Isparta Belediye başkanı yapacağınız gözlerinizdeki ışıltıdan anlaşılıyor. Gerçekten Isparta’nın tüm meselelerine başkanımız hakim. Ulaşımdan, istihdama kadar her alanda Isparta’nın her köşesini karış karış bilen her sorunu çözebilecek bir vizyona sahip başkanımız var. Ben seneler önce milletvekili olmadan önce de Şükrü Başkanın adını duyardım. Gerçekten Isparta’nın yetiştirdiği kıymetli bir insan. Isparta’nın uzun yıllarıdır beklediği güzel hizmetleri yapabilecek bir insan o yüzden hepimiz şanslıyız.

YAPTIĞIN ŞEYLER İNANÇLARIMIZLA DA TERS

Mevcut Belediye başkanı maalesef sizlerin Ispartalıların parasını bir eğlenceye bir de heykellere yedirmiş. Elbette musiki eğlence de olmalı ama ülkenin durumu ortadayken sen bir beldenin kaynaklarını onlar için hayırlı güzel işlere harcaman gerekirken taşa, betona, heykele harcamışsın. Aslında heykel bizim inancımızda tasvip edilmez. Yaptığın şey bizim inançlarımıza uygun değil. Hele hele Isparta gibi insanları sağlam muhafazakar bir şehirde yaptığın şeye bak. Sen milyonları taşa beton hiçbir işe yaramayacak heykellere yatırmışsın.

SOSYAL KONUT VİZYONU YOK

16 senedir olan iktidarımız Isparta’da güzel işler yaptı. Şehir Hastanesi, okulları yolları yaptı. Ama yerel yönetimler o kadar önemli ki, burada istihdam, üretimin önünü açmak belediyelerin işidir. Belediye sosyal konut üretmeyi beceremedi. Yüksek mimar ama en kolay yapabileceği işi bile yapmadı ve yapamadı çünkü öyle bir vizyonu yoktu o gitti heykel yaptı. Isparta’da ciddi miktarda konut ihtiyacı var ve bunu Şükrü Başkanım kolay bir şekilde yapabilir. Vatandaşımız makul fiyatlarla konut sahibi olabilecekler. 100 bine yaklaşan öğrenci kapasiteli bu şehir de öğrenciler mahzun, onlara yeterli miktarda ulaşım imkanı sağlanamıyor. Mevcut belediye bunların da önünü tıkamış durumda. Isparta’da bu işler çok kolay yapılabilecekken bunlara hiç el atmamış.

KAYBEDİLEN YILLARI ŞÜKRÜ BAŞKANLA KAZANACAKSINIZ

Şükrü Başkan’ın hizmetlerini gördüğünüzde zaten bırakmak istemeyeceksiniz. Isparta kaybettiği yılları çok kısa zamanda kazanacak. Bölgesinde yıldız bir şehir olacak. Şu anda turistler geliyor turizm potansiyeli yüksek bir il. Öyle imkanlar açılabilir ki bizim ailelerimiz işsizlik problemini sadece bu turizm yatırımlarıyla çözebilir. İşsizliğin en az olduğu iller arasında yer alabiliriz. Gerçekten kendisinin liyakatına, insaniyetine kefil olabileceğimiz bir isim. Böyle bir şahsı zayi etmeyelim”