Ayrıldığı sevgilisini takip edip, bir erkekle birlikte olduğu eve balkondan girerek kurşun yağmuruna tutan Süleyman Kaynak Isparta polisinin sıkı takibi ile İzmir"de yakalanarak Isparta"ya getirildi.

    Isparta"da 14 Ekim Cumartesi günü öğle saatlerinde ayrıldığı sevgilisini bir erkekle yatakta basan ve Azeri asıllı Semayi Durmuş(30)"u 3 kurşunla yaralayıp, Mustafa Erdurmuş(52)"u da tek kurşunla öldüren Süleyman kaynak(51) önceki dün İzmir"de yakalandı.

     Kıskanç eski sevgili Süleyman Kaynak, İzmir"den Isparta"da yaşayan Azeri asıllı ayrıldığı sevgilisi Azeri asıllı Semayi Durmuş"u takibe alarak, 14 Ekim 2006 Cumartesi günü Yedişehitler Mahallesi"ndeki bir apartmanın birinci katında oturan Semayi Durmuş ve sevgilisinin ilişkisi olduğunu öğrenince, evin balkonun tırmanarak balkondan içeri girerek kurşun yağdırdı.

     Kurşunlardan 3"ü 3 çocuk annesi Semayi Durmuş"a isabet ederken, bir kurşun ise evli ve 2 çocuk babası Mustafa Erdurmuş"a isabet etmişti. Semayi Durmuş ve Mustafa Erdurmuş SDÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi"nde tedavi altına alınırken, Mustafa Erdurmuş burada hayatını kaybetmişti.

     Girdiği balkondan atlayarak 06 GF 663 plakalı otomobille olay yerinden hızla kaçan kıskanç sevgili Süleyman kaynak ise Isparta Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin sıkı takibi sonucunda dün İzmir"de Selçuk"ta bir otelde yakalandı.

    Süleyman Kaynak aynı gün Isparta"ya getirilerek hakim karşısına çıkarıldı. Kaynak tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olusum