Haber Sitemizi ziyaret edenlerin bu ankete katılımı beklediğimizden de fazla olduğunu belirtelim. Sistemimizde aynı kişi 1"den fazla oy kullanamadığını da burada yazmakta fayda var. Gelelim Sonuçlarına;

 

Anket Sorumuz: Isparta Milletvekilleri Sizce Başarılılar mı?

Anket Cevapları ise bir o kadar ilginç. Toplam 568 Katılım olan Ankette, Katılımcıların Sadece 30 "u %5,28 "i Isparta"yı TBBM" de temsil eden 5 milletvekilini de başarılı buluyor. Katılımcıların 298"i %52,46 "sı ise Milletvekillerini Başarılı bulmuyor.

 

Anketin İktidar ve Muhalefet partisi açısından bakışı ise şöyle;

CHP "yi başarılı bulan sadece 40 kişi yani Ankete Katılımın % 7,04 "u. AKP "yi başarılı bulan 112 kişi buda %19,72 ediyor.

 

Anketin en ilginç kısmı ise bir daha oy vermem diyenlerin oranı. 2007 Kasımındaki olağan genel seçimlerde önemli bir kitlenin mevcut iktidar ve muhalefet partilerine oy vermeyecekleri yüzdelerle karşımıza çıkıyor. Partileri başarısız bulup da oy vermek istemeyen 88 kişi anketin % 15,49 "u gibi önemli bir sayısal çoğunluğu temsil ediyorlar.

 

Haber32 Diyorki ;

“Seçimlerde Oyunuzu mutlaka kullanınız. Oyunuzu istediğiniz partiye verme hakkınız varken bu hakkı neden kullanmayacaksınız?  Oy kullanmak bir vatandaşlık görevidir ve sizin söz hakkınızdır söz hakkınızdan asla vazgeçmeyin” diyoruz.

 

Anketimize katılan tüm ziyaretçilerimize teşekkür ediyoruz.