Isparta belediyesi, torosgaz yetkilileri ve gül küçük sanayi sitesi kooperatifi yetkilileri gül küçük sanayi sitesindeki işyerlerine verilecek doğalgazla ilgili esnafı bilgilendirme toplantısı düzenlediler.

Gül küçük sanayi sitesi içerisindeki ana yollara torosgaz tarafından döşenen doğalgaz bağlantı hatlarından dükkanlara çekilecek bağlantı hatlarının maliyeti ve yapılan çalışmalarla ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen acil bir işi çıktığından dolayı katılamamış Isparta Belediyesini temsilen Isparta Belediye Başkan yardımcısı Serkan Kaya, torosgaz Isparta  il müdürü Mehmet Şanlı, torosgaz proje müdürü ve torosgaz yetkilileri ile gül küçük sanayi sitesi kooperatifi yetkilileri ve kooperatif üyeleri ve esnafları katıldılar.

Isparta Belediye Başkan yardımcısı Serkan Kaya, gül küçük sanayi sitesi içerisinde döşenen doğalgaz hattı için asfalt bedelinin alınmadığını söyledi ve esnafların sanayideki sorunlarının en kısa sürede çözüleceğini ısparta belediye başkanımız sayın şükrü başdeğirmenin herzaman esnafın yanında olduğunu söyledi.

Torosgaz Isparta il müdürü Mehmet Şanlı, doğalgaz kutularının işyerlerinin blok köşelerine konacağını ve konulacak olan doğalgaz kutularının bedellerinin maliyeti hakkında bilgilendirmede bulundu. Çıkan maliyet bedellerinin o bloktaki esnaflar tarafından karşılanacağının bilgisine veren şanlı, doğalgazın tüm esnaflar tarafından alınmasının gerektiğini söyledi.

Toplantıyla alakalı açıklamalarda bulunan gül küçük sanayi sitesi kooperatif başkanı Mehmet Boyacı, Isparta Belediye Başkanımız sayın Şükrü Başdeğirmen toplantıya katılacaktı ancak son dakika önemli bir işi çıkması sebebiyle yerine Isparta Belediye BaşkanYardımcımız sayın Serkan Kaya teşrif ettiler. Gül küçük sanayi sitesine doğalgaz döşenmesi için talimat veren ve doğalgaz altyapı çalışmalarındaki asfalt ve diğer maliyetleri almayan belediye başkanımız sayın şükrü başdeğirmene esnaflarımız, üyelerimiz ve yönetimim adına saygılarımı sunar kendisine çok teşekkür ederim dedi. Çevre şehircilik bakanlığı tarafından yayınlanan genelge ile işyerlerinde atık yağ, lastik ve benzeri maddeleri yakmanın büyük cezalarla cezalandırılacağının bilgisine veren Boyacı, esnafımız için büyük nimet olan doğalgazın tüm esnaflarımız tarafından alınmasının gerektiğini söyledi.

Toplantıda esnafın torosgaz yetkililerinden ortak talebi doğalgaz kutularının torosgaz tarafından bedelsiz takılmasını ve abone olmak isteyenlerden sadece o işyerinin bedelinin alınmasını doğalgaz bağlatmayan işyerlerinin parasının doğalgaz bağlatan kişiden alınmamasını talep ettiler. Esnaflar bağlantı bedellerinin 4 taksitle alınmasını ve her işyerinin sadece kendi bağlattığı doğalgaz hat parasını ödemek istediğini torosgaz yetkililerine ilettiler.  Torosgaz yetkilileride komşu işyerlerinin birleşerek alacakları doğalgaz için maliyetin düşeceğini söylediler.

Karşılıklı görüş alışveri ile dolu dolu geçen toplantı torosgaz yetkililerinin maliyetlerle alakalı tekrar çalışacağını belirtmesiyle sona erdi

Isparta'da Çobana Kurt Saldırdı Isparta'da Çobana Kurt Saldırdı