KALDIRIM İŞGAL EDEN ESNAFA CEZA YAZILDI
Bugün Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı'nın talimatı ile kaldırım işgali yapılan bazı esnaflara 100 TL para cezası kesildi. 

Şarkikaraağaç Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezinde bazı esnafların işgal ettiği yaya kaldırımlarını boşalttı. İlçe merkezinde yayaların kullanımında bulunan kaldırımlara eşya koyarak işgal eden esnafa yönelik tedbirler almaya devam eden Şarkikaraağaç Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezinde yaptıkları çalışmalar neticesinde kaldırım işgali yapan esnafı uyarırken, daha önce uyarıldığı halde kaldırım işgaline devam eden bazı esnafa ise 100 TL ceza yazıldı.

Kaldırım işgali yapan esnafın yayaların haklarına tecavüz ettiği gerekçesiyle kaldırım işgali yapılmaması için esnafı sürekli ikaz edeceklerini belirterek, "Maalesef uyarılmalarımıza rağmen kaldırımların işgaline devam eden esnaflarımız bulunmaktadır. Kaldırımları yaya trafiğine açık tutmak için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bu konuda gerekirse işgale devam eden esnaflara kapatmaya varıncaya kadar ceza uygulamasına geçeceğiz. Bu sebepten ötürü değerli Şarkikaraağaç esnaflarımızdan bize bu konuda yardımcı olmalarını, yayalarımızın rahat bir şekilde hareket etmelerini, ilçemizin kirli görüntüden kurtulması için tüm esnafımızın sadece kendi dükkan önünü temiz tutmalarını istiyoruz" dedi.