EKK Göller Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, Belediyenin Isparta esnafının kazancını artırıcı projelerinin memnuniyet verici olduğunu söyledi.
    
    Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Göller Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, zor koşullar altında ticari hayatını sürdüren Isparta esnaflarına yönelik projeleri desteklediklerini söyledi. Isparta Belediyesi’nin son zamanlarda esnaflara yönelik projeler geliştirdiğini ve uygulamaya koyduğunu memnuniyetle izlediklerini belirten Tural, Tarihi Kunduracılar Sitesi İndirim Günleri ile Gökkubbe Isparta Esnafları İndirim ve Alışveriş Günleri etkinlilerini desteklediklerini söyledi.

Tural, şöyle konuştu:

    “Belediye Başkanımız sayın Yusuf Ziya Günaydın’ın Isparta’da zor koşullar altında ticaretini sürdüren, vergisini ödeyen, istihdam sağlayan esnafların ticari hayatını canlandırmak için hayata geçirdiği projeler bizleri mutlu etmektedir. Isparta’nın ilk ayakkabı AVM’si olarak bilinen Tarihi Kunduracılar Sitesi esnaflarına yönelik 18 Nisan-7 Mayıs tarihleri arasında İndirim Günleri yapılacak olması oldukça önemlidir.

Esnaf teşkilatları olarak bu projeyi destekliyoruz. Bu proje ile Ayakkabıcılar Sitesi esnafımız bir nebze de olsa rahatlayacak, unutulmaya yüz tutan bu değerli ticaret merkezimiz yeniden canlanacaktır. Yine Gökkubbe’de Isparta esnaflarına yönelik 15 Temmuz’da indirim ve alışveriş günleri yapılacak olması da sevindiricidir. Belediyemizin Isparta esnafına sağlayacağı bu imkan oldukça değerlidir.

Halkımızın da ilgisi ile bu etkinlik daha da önemli hale gelecek ve her yıl geleneksel olarak düzenlenecektir. Esnaf teşkilatları olarak bu tür organizasyonları destekliyor ve her türlü göreve hazır olduğumuzu bildiririz.”