Gül küçük sanayi sitesi kooperatifi tarafından covid-19 salgınını önlemeye yönelik tedbirler kapsamında gül küçük sanayi sitesinde faaliyet gösteren tüm iş yerlerinde dezenfekte çalışması yapıldı. Tüm işyerleri sağlık bakanlığınca onaylı dezenfektan ile detaylı bir şekilde dezenfekte edildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan gül küçük sanayi sitesi kooperatif başkanı Mehmet Boyacı  covid-19 salgını ile mücadelede toplumun her kesimine görev düştüğünü bu kapsamda gül küçük sanayi kooperatifi olarak gül küçük sanayi sitesinde bulunan tüm işyerlerini dezenfekte ettiklerini söyledi.

 Gül küçük sanayi sitesi içerisinde her 15 günde bir korona virüs salgınına karşı ilaçlama yapıldığını söyleyen Boyacı, tüm esnaflarımızı ve halkımızı salgına karşı önlem almaya davet etti. Başta kendi sağlığımız, ailemiz ve çevremizin sağlığı için maske takarak, mesafeyi koruyarak ve hijyene dikkat ederek bu salgını birlikte yeneceğiz. Eski günlerimize dönmemizin yolu bunları yapmaktan geçmektedir. Hastanelerimizde yakınlarımızı ziyarete gidemiyoruz, cenazelere katılamıyoruz. Lütfen kurallara uyalım.

Bu hastalığa yakalanıp yenen birisi olarak bu hastalık başımıza gelmeyince anlamıyoruz. Hastalığım sürecinde SDÜ tıp fakültesine çok teşekkür ederim. Doktor yetiştiren SDÜ tıp fakültesi Ispartamızın gururudur. Ispartalılar olaraktan lütfen SDÜ tıp fakültemize sahip çıkalım ve destekleyelim. Buradan Ispartanın işadamlarına çağrıda bulunuyorum, SDÜ tıp fakültesine sahip çıkalım.