Esnaftan Başdeğirmen’e çok güçlü destek

Isparta’da yüzlerce esnaf AK Parti Adayı Şükrü Başdeğirmen’i Seçim Koordinasyon Merkezin’de ziyaret etti.

Başdeğirmen, gördüğü manzara karşında heyecanlanırken; “Şu manzarayı görünce bugüne kadar neler yaptığımızı ve bundan sonra neler yapmamız gerektiğini çok dahi iyi anladım” dedi. Isparta esnafı, AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’i Seçim Koordinasyon Merkezi’nde ziyaret ederek başarılar diledi. Esnafın güçlü desteği, Başdeğirmen ve ekibini oldukça heyecanlandırdı. Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi 6. Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, Isparta esnafının sanatkarının bir olduğunu diri olduğunu bir kez daha gösterdiğini belirtirken, Başdeğirmen “Bu birliktelik parayla turayla değil yürekle oluyor” dedi.

BAŞDEĞİRMEN BAŞKANIMIZLA ISPARTA İÇİN HEP BİRLİKTE ÇALIŞTIK

Beraberinde esanf oda başkanları ile birlikte yüzlerce esnafla, Başdeğirmen’i ziyarete gelen Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi 6. Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, “Bugün buraya yaptığımız ziyarette katılımlarınızdan dolayı sizlere şükranlarımız sunuyorum esnafımızın sanatkarımızın bir olduğunu diri olduğunu bir kez daha gösterdiniz. Bundan dolayı sizler şükranlarımı sunuyorum.

31 Martta yapılacak olan yerel seçimlerde Belediye başkanlığı seçimi gerçekleştirilecek . O yüzden AK Parti’ni değerli adayı Şükrü Başdeğirmen’e ziyaret için geldik. Biz Başdeğirmen Başkanımızla uzun yıllar hem ITSO yöneticiliği ve şehrimizde hemşehrimiz olmasından ötürü pek çok konuda ortak çalışma yaptık. Dışarıdan gelen inci boncuk satıcılarıyla uğraştık. Kapatıyoruz diyerek satış yapan mobilyacılarla da mücadele ettik. Hep birlikte olduk. Kendisini çıkmış olduğu bu yolda kutlamak için ziyaret etmek istedik. Sizler de bizi yalnız bırakmadınız. Şükrü Başdeğirmen’e başarılar diliyorum. Önümüzdeki günlerde daha geniş katılımlı bir esnaf buluşması olacak. Orada belediyeden neler beklediğimizi konuşacağız. Burada taleplerimizi sorunlarımızı aktaracağız” dedi.

ISPARTA’NIN NAFAKASINI YEDİRMEDİK YEDİRMEYİZ

Aynı memlekette yaşayan insanlar olarak bu toplum ferdi olarak böyle coşkulu bir şekilde bu kadar kalabalık ve heyecanlı şekilde yüzleri gülerek yanında olan esnafın kendilerine büyük güç verdiğini ileten Başdeğirmen şöyle konuştu; “Çıktığımız bu yolda ne kadar doğru bir şey yaptığımızı şimdi daha iyi anladım. 15 yıl ITSO’da görev yaptım. Bu sürede esnaf odaları başkanlarımla işbirliği içerisinde görevimize layık olduğu şekilde gece gündüz istişare halinde fikir birliği yaparak çalıştık. Aramızda Isparta’nın tamamını temsil eden esnaflarımız var. Isparta’nın belkemiği esnafımız burada.

Esnaf, Isparta’nın mozaiği, hizmet kervanı. Sizlerle birlikte bu memlekete güzel hizmetler yaptık. Dışarıdan gelip Isparta esnafının nafakasına göz diken, rızıklarını alıp gitmek için bir hafta 10 gün Isparta’ya gidelim de ora da yöresel ürün deyip satalım gelelim düşüncesinde olan kimsenin önünü açmadık. Gece kaç olursa olsun Ahmet Başkanımla bu işin peşinde olduk. Bizim haberimiz olmadan açılanları kapattırdık, diğerlerini de Valilik aracılığıyla kapattırdık. Bunlar çok önemliydi. Bizler bundan sonrada belediye de Isparta’nın nafakasını rızkını başkasına yedirmeyeceğiz. Belediye, ITSO, Esnaf Odaları olarak işbirliği güç birliği içinde yapılması gereken ne varsa hep beraber yapacağız.

İŞLERİNİZİN DAHA İYİ OLMASI İÇİN HİZMET SUNACAĞIZ

Sizlerin emrinde olacağız. Pazarcı esnafımızda, belediye dükkanlarında kiracı olan arkadaşlarımız, belediye personeli üzerinde bizimle ilgili olumsuz algı oluşturmaya çalışıyorlar.Ben bu memlekette yüzyıldır ticaretle uğraşan bir ailenin evladıyım. Son 40 yıldır ticaretin içindeyim. Ticaretin içinde olan bir kişi ne insanları işinden eder, ne aşından eder. Bizler, sizlerle birlikte işbirliği içinde aynı şehrin insanları orak hem sizin işlerinizin daha iyi olması hem memleketin daha ileri gitmesi için refah düzeyini yükseltmek için hep beraber ne yapmamız gerekiyorsa bu hizmeti sizlere döndürüp getireceğiz. Bugün çok heyecanlandım.

Ahmet Başkanım sizleri ziyarete geleceğiz deyince çok mutlu olduk. Allah razı olsun. Ama bu coşkuyu görünce tüylerim diken diken oldu. Heyecanımdan zor konuşuyorum. Hem çok duyguluyum hem çok heyecanlıyım. Bu gerçekten çok güzel bir şey. Şu manzarayı görünce bizim neler yaptığımızı ve bundan sonra neler yapmamız gerektiğini çok daha iyi anladım. Başka bir ilde böyle bir şeyin olacağını da tahmin etmiyorum. Birlik, beraberlik bu sevgi, bunlar parayla turayla olmaz. Bunlar yürekten gönülden gelerek olur. Hepinizden Allah razı olsun.” Ziyaretin sonunda Başdeğirmen tarafından kendisini ziyarete gelen esnafa çay dağıtıldı

902a1c5e-36c6-4886-a6b0-e7a169697aac.jpg

3b266adf-409c-4d50-bd23-365d84ff4373.jpg

5429dd0d-10b4-42dc-b229-31d36ef51b62.jpg

1c1c5ef7-b526-4bb0-9550-55e767bfee06.jpg