Soba, mangal, çıra kova ihracatı yapan Uysal Ticaret sahibi Mehmet Uysal, maddi sıkıntı çeken birçok kişiye iş imkanı sunuyor. Evde yapılacak işle evden para kazanmanın yolunu açan Uysal, özellikle ihtiyaç sahiplerine öncelik verdiğini belirtti.

Türkiye'nin 4 bir noktasına semaver, soba, mangal, çıra ihracatı yapan Mehmet Uysal, soba ve mangallarda tutuşturma amacıyla kullanılan çıraların paketleme işlerini evlere veriyor. Uysal 'Mangal ve sobalarda kullanılan bu özel çıraların ihracatını da yapmaktayız.

Türkiye'nin her bir noktasına gönderiyoruz. Bu çıra bildiklerimizin aksine daha farklı olarak hazırlanıyor. Kalın bir kağıdı andıran çıralar özellikle mangal yakınımda çok kullanılıyor. Bunların hazırlanma işlemini evlere veriyoruz. Özellikle ihtiyaç sahipleri hedef kitlemiz.' diye konuştu.

Mehmet Uysal, isteyen kişilerin evlerine - çuvallar içine konulan çıraların gönderildiğini ve hazırlandıktan sonra tekrar evlerden alındığını belirtti. Bin adet yapılması halinde 20 TL ücret ödediklerini söyleyen Uysal, ücretlerin peşin verildiğini de sözlerine ekledi.