Isparta’da, dün 09.09.2019 tarihinin özel olmasından ötürü nikahlarını kıydırmak isteyen çiftler aylar öncesinden Nikah Dairesi’nden randevu alarak kayıtlarını yaptırdı ve bu özel tarihte nikahlarını kıydırdılar.
 
Isparta Belediyesi Evlendirme Memurluğu (Nikah Dairesi) de talepleri karşılıksız bırakmamak için tedbirlerini önceden aldı.

ISPARTA’DA 09.09.2019’DA 12 ÇİFT EVLENDİ

Nikah memurları Yaşar Sağdıç ve Özlem Konuk, sabah saatlerinden itibaren 30’ar dakikada bir nikah kıydı. Bu özel günde evlenmek isteyen 12 çiftin başvuru yaptığı belirtildi. Nikah memuru Yaşar Sağdıç, 09.09.2019 tarihinin evlenecekler için çok önemli bir tarih olduğunu belirterek "Çünkü bundan sonra böyle bir sıralama gelmeyecek.

Dünkü tarih olan 09.09.2019 tarihi itibariyle 12 çiftin nikahını kıydık. Dünkü nikah kayıtlarımızda söz konusu özel tarihten dolayı yoğunluk yaşadık. Evlenme sezonunun sonu olmasına rağmen yoğunluk var. Çiftlerin nikah için gerekli işlemlerini birkaç gün içinde bitiriyoruz. Ama nikah başvurularını iki üç ay önceden almaya başladık” dedi.

EVLENMEK İÇİN ÖZEL TARİHİ BEKLEDİLER…

Özel tarih olan 09.09.2019 çılgınlığına katılan çiftler ise, dün attıkları o imzanın mutluluğunu yaşadı. Çiftler, özel bir gün olduğu için bu günü seçtiklerini ve bunun için 5 ay önceden başvurduklarını söylediler.

Evlenme tarihi olarak dünü yani 09.09.2019 tarihini belirlediklerini ifade eden çiftler, bunun her iki eşin de ortak kararıyla aldıklarını ve ömür boyu unutmayacakları bir gün olacağının altını çizdiler.