Büyükkabaca Belediye Başkanı Ali İhsan Temurçin, önümüzdeki dönem Senirkent'e belediye başkan adayı olacak mısınız sorusuna net yanıt verdi. " Evliya olsam Senirkent seçmeni bana oy vermez. Ben haddimi bilirim" dedi

Isparta'da Ne Var Ne Yok programına katılan Büyükkabaca Belediye Başkanı Ali İhsan Temurçin'e  Senirkent Belediye Başkanlığı'na aday olmayı düşünüyor musunuz sorusu yöneltildi. Temurçin, bu soruya açık yüreklilikle cevap verdi. 'Hayır' dedi.

Kendisinin haddini bilen bir adam olduğunu aktaran Temurçin, "Senirkent'e belediye başkanı olmam olamam. Bu gazlara da gelmem. Rabbim bizi Büyükkabaca içinde yaratmış. Ben evliya olsam Senirkent seçmeni bana oy vermez. Hepsin beni çok sever ama oy vermezler. Çünkü oradaki mikro milliyetçilik davası, sandıkta karşılığını bulur. O yüzden ben haddimi bilirim. Senirkent Belediye Başkanlığı konusunda bir düşüncem yok. Taahhüt ediyorum. Kapasitemi aşan bir şey.Kendi gençlik çağımda genç kızlar beni çok severlerdi ama evlenecek kadar değil, Senirkentli seçmenler de beni çok severler ama oy verecek kadar değil. Ben haddimi bilirim. Böyle tuzak sorulara da yanıt vermem.

Belediye kapanırsa ne olacak. Kaderin verdiği rolü oynamaya devam ederiz. İllaki insanlara hizmet etmek için belediye başkanı olmak gerekmiyor.  Ama aday mısınız derken işte bu ilginç bir soru. Siyasete girerken han kapısı gibi derler ama çıkarken fare deliği gibidir. Çıkmak belki çok çok zordur. Ama kısa vadede kaderin verdiği rolü oynarım ama talepte de bulunmam. Verilen görevi yerine getiririm. Anamızın karından belediye başkanı olarak doğmadık. Bu ülkeye hizmet etmeye devam ederiz, ailemizin de geçimini bir şekilde sağlarız" dedi.