Fevzi Özdemir sosyal medya hesabından artık yeter dedi.Haklı serzenişte bulunan Özdemir: '' Ey Karayolları kusura bakmayınız ama,artık yeter.

Bu üst geçit modelini çokmu aradınız,hiç fizibilite yapmıyormusunuz, biz olmuyor dedikçe mahsusmu yapıyorsunuz, önce Çünür yolu,sonra Kız meslek önü Antalya yolu,Doğa koleji önü,sonra Migros kavşağı,şimdide Eğirdir yoluna yapıyorsunuz.

Tam 300 adım olan bu üst geçitlerden kim geçiyor, hić bakıp bakıştırıyormusunuz.Estetikten bu kadar yoksun olamazsınız.

Devletin parasını bu kadarmı kolay harcama yetkisine sahipsiniz.Antalya kenti burnunuzun dibinde,orada yapılan yürüyen merdivenli üst geçitleri hiçmi görmüyorsunuz.Yarın Şehir hastahanesi önünede yaparsınız ahlat gibi,gerine gerine karşıdan bakarız ama geçmeyiz beraberce.Tam 300 adım, Fizibilitesiz, fayda hesabı yapılmadan ne yapmaya çalışıyorsunuz.
Antalya yolu tabelasına karşı duyarsızlığınız halâ ortada,sizler Ispartayı köy yeri ne versen yer mantığını mı sunuyorsunuz, hassasiyetimizi neden anlamıyorsunuz,sadece sizmi bilirsiniz ne olacağını,bizler körmüyüz sizlere göre, sizler bu kente hangi misyonu kazandırmak istiyorsunuz.

Kamuoyu,saygı değer vatandaşlarımız lütfen bu konu önemli,bu konunun iktidarı muhalefeti yok , tamamen vizyon meselesi.Yaptım oldu , biz yaptık geçsinler mantığı,yazıklar olsun.''dedi.