Saadet Partisi(SP) Genel İdare Kurulu(GİK) Üyesi Fatih Erbakan, Ispartalılara Milli Görüş'ü anlattı. Erbakan, "Milli Görüş işbirlikçi değildir. Maneviyatçıdır. Dünyacı değil ahiretçidir. Faizsiz ekonomik sistemi savunur." dedi.

Fatih Erbakan, 12 Haziran seçimleri öncesi Antalya'dan sonra Isparta'da miting düzenledi. Erbakan, Hükümet Meydanı'nda seçmenlere seslendi. Miting öncesi 9 yaşındaki Mehmet Akif Arıtürk, otobüsün üzerinden Necip Fazıl Kısakürek'in ünlü 'Sakarya' şiirini okuyarak miting alanını dolduranları coşturdu.   

  Miting alanında mehter marşıyla ve 'Mücahit Erbakan' sloganlarıyla karşılanan Erbakan, konuşmasında iktidara ve meclisteki muhalefet partilerine yüklendi. Konuşmasına babası rahmetli Necmettin Erbakan'ı yad ederek başlayan Erbakan, "Babam Türk milletinin şuurlanması, İslam'ı doğru anlaması için sahip olduğu her şeyi bu uğurda feda etti. Buna Türk milleti olarak, İslam alemi olarak sonuna kadar şehadet ediyoruz." dedi.     

     "Her seferinde bizi bölüp parçalamaya yok etmeye çalışmalarına rağmen partimizi kapatamadılar." diyen Erbakan, "Şuurumuzu, inancımızı ortadan kaldıramadılar. Bizi engelleyemediler, engelleyemeyeceklerdir. Neden? Kalplerimizi kapatamıyorlar." dedi.

    Davaya hizmet veren azimli, inançlı adaylarla seçimlere çıktıklarını belirten Erbakan, "Bu hizmet aşkı olduğu sürece 4 değil, 14 kez kapatsalar gene de 15.'sini kurar devam ederiz. İşte davaya inanmak budur. Böyle azimli, imanlı adaylarla çalışmalarımızı sürdürüyoruz." şeklinde konuştu.

    Milli Görüş'ün her derde deva olan bir ilaç, her türlü ağrıya iyi gelen bir kaplıca suyu gibi olduğunu anlatan Erbakan, iktidara geldikleri zaman Milli Görüş sayesinde hem iç dış politikayı, hem ekonomiyi, hem manevi yozlaşmayı hepsine hepsini düzelteceklerini kaydetti. Erbakan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bunu slogan olsun diye söylemiyoruz. Milli Görüş, yaşanan sıkıntıların ilacıdır. Milli Görüş'te diğerlerinde olmayan özellikler vardır.

Birincisi, Saadet işbirlikçi değildir. Bedel öder, iktidarından olmayı göze alır, ama asla İsaril'le, ABD ile işbirliği yapmaz. Diğerlerinde olmayan başka özellik maneviyatçı olmasıdır. Dünyacı değil ahiretçidir. Bir başka özellik faizsiz ekonomik sistemi savunur. İktidara geldiği zaman faizsiz adil ekonomik sistemi uygulayacaktır."    

Fatih Erbakan, meydanı dolduranlara "13 Haziran'dan itibaren İsrail, ABD değil gerçek manada tam bağımsız Türkiye istiyorsanız; 13 Haziran'dan itibaren dış güçlerin taşeron olan onlarn gelir götürü işlerini yapan Türkiye değil, güçlü bir dış politika sergileyen Türkiye istiyorsanız; misyonerlerin cirit attığı, gençlerin anarşist satanist olduğu uyuşturucuya alıştığı, boşanmalın arttığı bir Türkiye değil önce ahlak ve maneviyat anlayışının hakim olduğu gençlerin milli manevi değerlerine bağlı olduğu güçlü Türkiye istiyorsanız; o zaman Saadet Partisi'ni seçeceksiniz." diye seslendi.