Gıda Mühendisi Eşliğinde Yapılan Denetimlerde Fırınların Hijyenik Şartlarda Çalıştıkları ve Gramajlar Konusunda Duyarlı Oldukları Gözlemlendi. Denetimler Konusunda Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Aydemir Yaptığı Açıklamada, "Ramazan Ayı Dolayısıyla Zabıta Ekiplerimiz Gıda Mühendisimiz ile Birlikte Şehirde Bulunan Fırınlarda Denetim Başlattı.

    Bazı Denetimlerde Bizzat Kendim de Bulundum. Son Derece Titiz ve Temiz Fırınlarımız Olduğunu Buradan Sevinerek Halkımıza İletmek İstiyorum. Gerçekten Fırınlarımız İnsan Sağlığını Olumsuz Etkileyecek Hiçbir Unsuru Fırınlarında Barındırmıyor.

     Diğer Bir Yandan Gramajlarda Eksik Olan Ekmeğe Hiç Rastlamadık. Esnafımız Gramajları Fazla Yapmış Ama Eksik Ekmek Tespit Edemedik" Dedi. Belediye Ekiplerinin Ramazan Ayı Boyunca Gıda Denetimlerini Daha da Sıklaştırdığını ve Halkın Sağlığı ile Oynanmasına Asla Müsaade Etmeyeceklerini Belirten Aydemir, Gıda Üretimi Yapan ya da Satış Yapan Yerlerde Olumsuzluk Gören Vatandaşların "Alo 153" Telefonunu Arayarak Gerekli Şikayetlerini Yapabileceklerini Söyledi.

     Isparta Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Aydemir başkanlığında şehirde bulunan tüm fırınları denetledi. Gıda mühendisi eşliğinde yapılan denetimlerde fırınların hijyenik şartlarda çalıştıkları ve gramajlar konusunda duyarlı oldukları gözlemlendi.

     Denetimler konusunda Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Aydemir yaptığı açıklamada, "Ramazan ayı dolayısıyla Zabıta ekiplerimiz gıda mühendisimiz ile birlikte şehirde bulunan fırınlarda denetim başlattı. Bazı denetimlerde bizzat kendim de bulundum.

   Son derece titiz ve temiz fırınlarımız olduğunu buradan sevinerek halkımıza iletmek istiyorum. Gerçekten fırınlarımız insan sağlığını olumsuz etkileyecek hiçbir unsuru fırınlarında barındırmıyor. Diğer bir yandan gramajlarda eksik olan ekmeğe hiç rastlamadık.

    Esnafımız gramajları fazla yapmış ama eksik ekmek tespit edemedik" dedi. Belediye ekiplerinin Ramazan ayı boyunca gıda denetimlerini daha da sıklaştırdığını ve halkın sağlığı ile oynanmasına asla müsaade etmeyeceklerini belirten Aydemir, gıda üretimi yapan ya da satış yapan yerlerde olumsuzluk gören vatandaşların "ALO 153" telefonunu arayarak gerekli şikayetlerini yapabileceklerini söyledi.