Anne-Baba-Çocuk
 
Özel Fıstık Ağacı Kreşi, ailelerin çocuklarla iletişimini artırmak amacıyla Antalya'dan Klinik Psikolog Atila Tuncel'in katılımıyla eğitim semineri düzenliyor. 

Okul öncesi eğitim alanında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı olarak faaliyet gösteren Fıstık Ağacı Kreşi, anne-baba-çocuk ilişkisini sorgulatacak, ailelerin çocuklarla iletişimini güçlendirecek bir program düzenliyor. Hafta sonunda IYAŞ Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecek programa konuşmacı olarak Antalya'dan Klinik Psikolog, Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fükültesi Psikolojik Danışmanlık Bölümü Misafir Öğretim Görevlisi Atila Tuncel katılacak. 

Özel Fıstık Ağacı Kreşi Kurucusu Özlem Çelik, 9 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek seminer programına tüm Ispartalı velileri davet etti. Okul döneminin başlamasıyla yaşanan iletişim sorunlarına çözüm bulacak bir seminer organize ettiklerini belirten Çelik, şöyle konuştu: 

"Zaman çok hızlı ve 'hiç birşeye yetişemiyorum'  gibi hislere kapıldığımızda hayatımızda biran durup 'neredeyim, ne yapıyorum, neler olup bitiyor' dememiz gerekiyor.  Anne-baba-çocuk denkleminde, çocuğunuzla eşinizle ve kök ailenizle olan ilişkinize farklı açılardan bakıp, sorularınıza cevap bulabileceğiniz toplantımıza herkesi bekliyoruz. Bu davetimiz sadece bu yılki velilerimize değil, herhangi bir dönemde ailemize dahil olmuş tüm velilerimizedir." 

YER :  IYAS DÜĞÜN SALONU ( KÜÇÜK SALON )
ZAMAN: 9 EKİM PAZAR
SAAT :  19:00