Merkezi Afyon’da bulunan Altıntaş Tekstil Giyim ve Ayakkabı 7. Şubesi, düzenlenen törenle ilimizde hizmete açıldı. Antalya Yolu Müftülük ilerisinde hizmete giren mağaza açılışına halk yoğun ilgi gösterdi. Bölgede oldukça geniş bir alanda hizmet veren Altıntaş Tekstil, merkezi’nin bulunduğu Afyon’da 3 ayrı  şubesine, Uşak, Kütahya ve Manisa’dan sonra  Isparta’da açtığı yeni şubesini de ekledi. Toptan fiyatlarıyla perakende satış yaptıklarını belirten işletmeci Mehmet Altıntaş,’’Kendi imâlatımız olan kaliteli geniş ürün yelpazesi  ve uygun fiyatlarla ürünlerimizi beğenisine sunarak, Isparta halkına hizmet vermeye geldik.Açıldığımız ilk günden büyük ilgi gösteren değerli Isparta halkına teşekkür ederiz’’ dedi.

0  yaştan başlayan ve her yaş grubu tekstil ürünlerinin yanı sıra farklı ve zengin ayakkabı seçenekleriyle de hesaplı alış verişin adresi olacak gibi görünen Altıntaş Tekstil Giyim ve Ayakkabı kalite ve fiyatta oldukça iddialı.

Kaliteli ürün ve ucuz fiyatlarla  yoğun ilgi gören mağaza, 0,75 kuruştan başlayan ve şaşırtan inanılmaz fiyat etiketleriyle ilk günden adeta alış veriş akınına uğradı.

Elif AKGÜL