Türkiye Okullar arası Folklor Yarışmasında Isparta"yı temsil edecek olan Milli Piyango Anadolu Lisesi öğrencileri Başkan Balaman"ı ziyaret etti.

“Sizden birincilik bekliyoruz”

Atatürk"ün Isparta"ya gelişinin 77. yıldönümü münasebetiyle düzenlenen törende birbirinden güzel halk oyunları ile programa renk katan Milli Piyango Anadolu Lisesi folklor ekibi, etkinliklerin ardından Belediye Başkanı Hasan Balaman"ı makamında ziyaret etti. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan okullar arası folklor yarışmasında Isparta"yı temsil edecek olan folklorcuları tebrik eden Belediye Başkanı Hasan Balaman, derslerinde gösterdikleri başarıları sosyal alanda da gösterme gayretini gösteren ve az önce sergiledikleri oyunları ile kendilerine hayran bırakan Milli Piyango Anadolu Lisesi folklor ekibini kutlayarak, “Sizlerin Türkiye şampiyonu olduğunu görmek bizleri son derece mutlu edecektir. Bunu başaracak kadar iyi olduğunuzu biliyorum ve sizlerden güzel haberler bekliyorum” dedi.

Gençlerin birer çiçek olduğunu ve bu çiçeklerin soldurulmaması gerektiğine değinen Balaman, gençlerin gelecekte Başbakan, bakan, milletvekili, belediye başkanı olacak adaylar olduğunu bu nedenle de iyi yetişmeleri için her türlü gayretin sarf edilmesi gerektiğini savundu. Belediye olarak gençlere yönelik projelere önem verdiklerini ve her zaman onların isteklerini yerine getirmeye hazır olduklarını ifade eden Başkan Hasan Balaman, folklor ekibinde bulunan öğrencilere kitap hediye ederek kendilerine başarı dileyerek uğurladı.