Derbi maçta kırmızı kart gören Özel İdareli futbolcunun Ispartaspor Kulübü’nü bastığı ve eski takım arkadaşına tehditler yağdırdığı iddia edildi.

Mustafa Durmuş olay çıkardı!

Ispartaspor maçında kaptan Abdullah Özdemir’e yaptığı hareketin ardından kırmızı kart gören Özel İdareli Mustafa Durmuş’un pembe-yeşilli takımın kaldığı tesisleri basarak, eski takım arkadaşına tehditler yağdırdığı ileri sürüldü.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde 7. Grupta mücadele eden Isparta temsilcileri arasındaki rekabet futbolculara yansıdı. Geçtiğimiz hafta Atatürk Stadı’nda Ispartaspor ile Özel İdarespor arasında oynanan ve golsüz berabere biten karşılaşmanın yankıları sürüyor. Zaman zaman yaşanan gerilmeler saha dışında da devam ediyor. Derbi maçın 90+5. dakikasında Ispartaspor kaptanı Abdullah Özdemir’e yaptığı hareketin ardından kırmızı kartla cezalandırılan Özel İdaresporlu Mustafa Durmuş, önceki gün akşam pembe-yeşilli takımın tesisini bastığı ve hoş olmayan davranışlarda bulunduğu iddia edildi. Ligin ilk devresinde Ispartaspor forması giyen ve daha öncede Abdullah Özdemir’le arası açık olan Durmuş, kırmızı kartı da görmesinin ardından soluğu pembe-yeşilli takımın tesislerinde aldığı ileri sürüldü. Önceki gün akşam, saat 22.30’da kulüp binasına giderek, ziyarette bulunmak istediğini belirterek, Abdullah’ın odasına çıktığı iddia edilen Özel İdareli Durmuş’un, “Ben size dünyanın kaç köşe olduğunu göstereceğim. Bugüne kadar aldığınız puanları ben aldım. Ben büyük futbolcu olduğum için transfer yapıp Özel İdare’ye gittim” şeklinde tehditvari konuşmaları ortamı gerdiği öğrenildi.

Abdullah’ın da Özel İdareli futbolcuya, “Buranın ekmeğini yedin! Gelmiş kulübü basıyorsun. Bu nasıl bir iş” diye tepki gösterdiği de gelen haberler arasında.

Bunun üzerine Mustafa Durmuş’la Abdullah, odada bir süre tartıştıktan sonra olayı duyan futbolcuların çılgına döndükleri öğrenildi. Abdullah’ın odayı kilitledikten sonra Mustafa’ya bir süre görüşüp tesisten acil bir şekilde çıkmasını istediği iddia edildi. Bunun üzerine Mustafa’nın hızlı bir şekilde tesisten kaçtığı ve Ispartaspor masörünün ve futbolcuların büyük tepkisini çektiğini ileri sürüldü.

Tesis görevlisinin de olayları büyümemesi için araya girdiği ve Özel İdareli oyuncunun tesisten hızla uzaklaşmasını istediği iddia edildi. Bunun üzerine Ispartaspor yönetimi ve teknik heyetinin de Özel İdareli yetkilileri arayarak konuyu bildirdiği öğrenildi. 

AKDENİZ