Ispartaspor Kulübü Başkanı Remzi Erdoğan, şike soruşturması kapsamında Ispartaspor Teknik Direktörü Faik Demir'in tutuklandığını hatırlatarak, ''Yaşanan bu olaylarla Ispartaspor Kulübü'nün hiçbir alakası yoktur'' dedi.

     Erdoğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, teknik direktör Faik Demir'in tutuklandığını ifade ederek, yaşanan bu olaylarla Ispartaspor Kulübü'nün hiçbir alakası olmadığını, Faik Demir'in de bu olayla en ufak bir ilişkisinin olmasının mümkün olmadığını savundu. Yargılama süreci bitince Faik Demir'in suçsuz olduğunu herkesin göreceğini kaydeden Erdoğan, ''Bizim de kendisini tanıdığımız kadarıyla hocamızın bu tür işlerin içinde olması ihtimal dışıdır'' dedi.

     Ispartaspor Basın Sözcüsü Mustafa Yavuz Öz de, gazetecilere yaptığı açıklamada, ''Sizlere ve bizlere yakışan yargı sürecinin sona ermesini beklemektir. Bu süreç neticesinde tekrar sizlerle oturup bu olayı değerlendireceğiz'' diye konuştu.

     Öz, Faik Demir'in yanında yardımcı antrenör olarak görev yapan Halil Demir, Mehmet Güneş ve Kaleci Antrenörü Şemsettin Dandan'ın da hocalarının burada olmaması nedeniyle görevlerinden ayrıldıklarını bildirdi.