Isparta’da görev yapan basın mensupları Cumartesi günü sandık başına gitti. Mevcut Başkan Karahan’a güvenoyu veren basın mensupları birkez daha birlik ve beraberlik örneğinde bulundu. Öğretmenevi’nde saat 14:00’de gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul’da, Divan Başkanlığına Tarkan Çetin üyeliklere de Ali Çevikbaş ve Tuna Ünal seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan Olağan Genel Kurul’da gelir – gider, faaliyet ve denetim raporlarları okunarak kabul edildi. 

AKTİF KAPATILDI TEK ÇATI ALTINDA BİRARAYA GELİNİLDİ
Geçtiğimiz yıllarda bazı gazetecilerin bir araya gelerek kurduğu Aktif Gazeteciler Derneği de Yönetim Kurulu ve basın mensuplarının oylamasıyla, Isparta Gazeteciler Cemiyetine bağlanarak tek çatı altında toplandı. 

ÇOK MUTLUYUM
İki derneğin birleşmesinin ardından yapılan oylamayla Başkan Şevket Karahan; “Seçim öncesi bazı söylentiler ayyuka çıkmıştı. Bizler tekrar birlik ve beraberlik içerisinde liste çıkardık. Yönetimiz bütün gazeteci arkadaşlarımızı kucaklıyor. Bizim geçmiş dönemde ki en büyük icraatımız iki derneği birleştirerek tek çatı altında toplamak oldu. Bilindiği üzere Isparta Gazeteciler Cemiyeti, Akdeniz Gazeteciler Federasyonunda Genel Başkan Yardımcılığı, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonluğu’nda da Denetim Kurulu Başkanlığı görevlerini sürdürüyor. Bu başarımız ve temsil noktamız artarak devam edecek” dedi. 

İŞTE YENİ YÖNETİM
BAŞKAN
ŞEVKET KARAHAN

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ        
Mehmet ERÇAKIR                
Tarkan ÇETİN                
Arzu DENİZ    
Soner TOROS    
Mustafa Kahraman
Abdullah SİNAN  
 
DENETİM KURULU ASİL                
Ali ÇEVİKBAŞ                
Tuna ÜNAL        
Mustafa BAŞ        
ONUR KURULU ASİL            
TANJU BOYLU                
ZAFER ÇAĞLAR                
HİLMİ ÖZDEMİR                
HÜDAİ KARTÖZ                
ÇETİN KESKİNPALA    
SALİH TOKAY        
MEHMET AYBATILI            
HAKAN YAMAN                
Emre ALTUĞ                
İSMAİL R. ÇELİK     
           
ÜST KURUL DELEGESİ
ŞEVKET KARAHAN
TARKAN ÇETİN
NASUH ÖZKAN
SELÇUK ÖCAL