Isparta Gazeteciler Derneği Başkanlığına seçilen Şevket Karahanlı ve Isparta Aktif Gazeteciler Derneği Başkanı Ali Çokyaşa, yönetim kurulu üyeleri ile Vali Memduh Oğuz'u ziyaret etti.
Ziyarette, iki derneğin tek çatı altında faaliyetlerine devam edeceklerini belirten başkanlar, hedeflerinin Isparta'da görev yapan gazetecilerin sorunlarını çözerek, Isparta'nın menfaatleri doğrultusunda hareket etmek olduğunu söylediler.
Isparta Valisi Memduh Oğuz ziyaretten duyduğu memnuniyete ifade ederek, ''Birlikte hareket etmek çok önemli. Bizler Isparta'yı sevmekte birlikteyiz, insanları sevmekte birlikteyiz. Isparta'nın menfaatleri konusunda birlikteyiz, bu çok güzel bir birliktelik. Bu birlikteliğiniz bizleri çok memnun etti'' dedi.
Bütün gayretlerinin Isparta'yı kalkındırmak olduğunu vurgulayan Oğuz, ''Tek eksiğimiz kadınlarımızın yeterince sosyal hayatın içinde olmamasıdır. Kadınlarımızı mutlaka sosyal hayatın içine, ekonomik hayatın içine katmalıyız, onlara fırsat vermeliyiz. Aksi durumda yarım sayılırız, eksik sayılırız, çünkü kadınlarımız bizleri tamamlamaktadırlar'' diye konuştu.
Vali Oğuz, Isparta'nın konulara hassasiyetle yaklaşan çok duyarlı bir basın camiasının olduğuna da dikkati çekti.