ÇALIŞMALARIN ÜÇTE BİRLİK BÖLÜMÜ TAMAMLANDI

Isparta Belediyesi İstanbul yolu Emniyet Müdürlüğü binası önünden Çünür Kavşağına kadar olan servis yolundaki ikinci etap asfalt çalışmaları gece de devam ediyor. 

Fen İşleri Müdürü Murat Şahin, “Müdürlüğümüz Belediye Başkanımız Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatları doğrultusunda gece-gündüz asfalt çalışmalarımızı devam ettiriyor. Bu gece de 102 Caddedeki servis yolumuzdaki asfalt çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu yolumuz yaklaşık 60 bin metrekare civarında. Bu servis yolumuzun şu ana kadar 20 bin metrekarelik bir alanında asfalt çalışmalarını tamamladık. Sadece asfalt kaplama çalışması yapmıyoruz, bunun yanında altyapı, kaldırımı, peyzajıyla bir bütün olarak düşündük. Kısa zamanda bu çalışmalarımızı tamamlayıp halkımızın kullanımına sunacağız. Halkımıza çalışmalarımızın hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

DERDİMİZ YENİ YAPILARA HIZLI ULAŞIMIN GERÇEKLEŞTİRİLMESİYDİ

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, İstanbul yolu Emniyet Müdürlüğü binası önünden Çünür Kavşağına kadar olan servis yolundaki ikinci etap asfalt çalışmalarını yerinde inceliyor. Çalışmalarda ciddi mesafe kat edildiğini kaydeden Başkan Günaydın, “Asfaltlanan yollarımızın yol çizgilerini de hemen yapıyoruz” dedi. 

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

“İstanbul yolu servis yolunda ciddi anlamda çalışmalarımız devam ediyor. Bu yolumuzun üzerine MEDDEM Hastanesi ve ITSO binaları yapıldı. Hızlı bir gelişim yaşanıyor. Bu bölge bakire bir alandı. Altyapıları yoktu. Biz süratli bir çalışma uyguladık, gece gündüz çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Hem hastanemizin hem de ITSO’nun önü ve yanları altyapıları yapılmıştı, şu anda asfaltı yapılıyor. Artık burası şehirleşti. 18 metre genişliğindeki yolumuzda ciddi mesafe kat ettik. Asfaltlanan yollarımızın yol çizgilerini de hemen yapıyoruz.  Özellikle hastanemize hasta ulaşımı daha da hızlanmış duruma geldi. Derdimiz halkımızın hiçbir zaman zorlanmaması, zarar görmemesi, yeni yapılara hızlı ulaşımın gerçekleştirilmesiydi. Buna ulaşıldı. İhtiyaç olan yerlere ulaştık. Bu yapılan çalışmalar yeni tesislerimize hayırlı olmasını diliyorum. Çalışmalarımız ağır vasıtaların geçişine de uygun ve dayanıklı yapıldı. 15 cm’ye ulaşan asfalt döküyoruz. Karayollarımıza ait olan üniversite yolu 5-6 senede tamamlanabildi. Bu sürede çok sayıda insanımız hayatını kaybetmişti. Çok şükür bir ay içerisinde hemen hemen çalışmalarımızı tamamlıyoruz. Ciddi bir çalışma olduğu zaman hemen bitirilebiliniyor. 

Karayolları yolu çift şerit ancak bizim yaptığımız yol tek şeridinden daha geniş. Neredeyse çift şeride bedel. Çok şükür ciddi bir çalışma yapıldığında ne kadar kısa zamanda bitirildiğini görmüş olduk. Bir ayda bitiririz demiştik, bir ayda 18 metre genişliğinde bir yeri bitirmiş olacağız. Bu güzel çalışmalarımız kurum ve kuruluşlarımız ile birlikte Isparta’mıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.