Yönetim işte bu açıklamayı yaptı:

Bugün yapılan yönetim kurulu toplantısı sonrasında Gelendost spor kulübü kapatma kararı alındı.

Bu güzide kulübü ayakta tutabilmek için maddi ve manevi olarak tüm imkânları seferber ettik. Bu seneye kadar bir kişi bizi arayıp size yardımcı olalım demedi bende geçen sezon sonu kulübü kapatma kararı almıştık. Çünkü tek başımıza 7 yıldır savaş vermekten yorulmuştuk. Ne zaman ki yetiştirdiğimiz bir takım sporcuların aileleri gelerek  siz olmasaydınız belki biz uyuşturucu bağımlısı olacaktı çocuklar, belki kötü alışkanlıklar edineceklerdi, topluma zararlı bireyler olacaklardı’ demeleri bizim kararımızı tekrar gözden geçirmemize sebep oldu. Toplum için doğru şeyler yaptığımız ortaya çıktı dedik. Bu güne kadar kulübün bütün masraflarını kulübümüze Gelendost Belediyesi imkanları dahilinde yardımda bulunmaktadır. Bu vesile ile sayın belediye başkanımıza teşekkürü borç biliriz.

Ayrıca Sayın kaymakamımız Onur Alimoğlu’na da verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederiz.

Değerli Gelendost spor taraftarı, Oyuncuları zor durumda bırakmamak için onları serbest bıraktık.

Göreve geldiğimizde nasıl en iyi şekilde benden sonrakine teslim ederiz hep onun gayesinde olduk. Sporsal başarı anlamında Futbol takımızı 2. Amatör ligden bal ligine kadar çıkararak Gelendostspor tarihinin en büyük başarısını yakaladık.Geleceğe sahip çıkarak ,Alt yapıyı faaliyete geçirdik ve çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzak durmasını sağladık.Geçmişe sahip çıkarak Miryokefalon Zaferini formamıza işledik.Amatör branşları açarak bir çok başarı yakaladık. İşler fazla kötüye gitmeye başlayınca ve istediğimiz desteği de alamayınca yılmadık,hep mücadele ettik. Açıkçası burada artık bir şey yapmanın önemi olmadığını düşünmekteyiz.


 
Bugün, şartların bunu getirdiğini düşünüyor .7 yıl büyük gururla, onurla sürdürmüş olduğumuz görevimizden istifa ediyoruz. İnşallah Gelendost için hayırlı olur.

Bu zamana kadar kusurumuz olduysa büyük Gelendost spor ailesinden ve hepinizden özür diliyoruz. Kimseyi eleştirmek, yanlış birşey söylemek haddimize değil.

Uzun sözün kısası Tüm branşları ile Gelendost spor kapatılmıştır.Üzülenler de olacaktır ,sevinenlerde.

Gelendost’un neleri kaybettiğini ise yakın zamanda gördüğümüzde yaşanacak pişmalıklar hiçbir şeyi geri getirmeyecek.

Tüm kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Tural kadın çalışanlarla bir araya geldi Tural kadın çalışanlarla bir araya geldi