Gelendost Halk Eğitimi Merkezi (HEM) Müdürlüğü ilçe ve bağlı köylerde ''Aile İçi İletişim'' seminerleri düzenleyecek.
Gelendost HEM Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, anne baba ve çocuklar arasında sağlıklı iletişim kurulmasını sağlamak amacıyla ''Aile İçi İletişim'' seminerleri düzenledikleri bildirildi. Aile İçi İletişim seminerlerinde, ailelere, aile içi iletişim ,anne babanın çocuklarına karşı doğru tutumu, çocuk yetiştirirken dikkat edilecek noktalar anlatılıyor. Açıklamada şu görüşlere yer verildi:
''Halk Eğitim demek her zaman her yerde herkes için eğitim demektir. Merkezde yaptığımız faaliyetlere özellikle çevre köylerden katılım olmadığını gözlemledik ve daha fazla kişiye ulaşmak düşüncesiyle faaliyetlerimizi çevre köylere ve beldelere taşıdık. Bu seminerlerin birinci amacı oaile içi iletişim eğitiminin yanın da halk eğitimin sadece el sanatları dikiş nakış kursundan ibaret olmadığını anlatmaktır.''
Gelendost HEM tarafından 20.00-22.00 arasında yapılan seminerler Hacılar (3 Mayıs) (Akdağ köyü (4 Mayıs), Köke Köyü (10 Mayıs), Keçil Köyü (17 Mayıs), Madenli köyü (24 Mayıs), Yeşilköy 31 Mayıs), Balcı Köyü (7 Haziran ve Çaltı köyü'nde (14 Haziran) gerçekleştirilecek.