Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Isparta Genç Girişimciler Kurulu, Isparta Barosu'nu ziyaret etti.
     TOBB Isparta Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ahmet Kabalak, Başkan yardımcıları Cihan Zengi ve Uğur Büyükçulcu, Yürütme Kurulu Üyesi Yusuf Çelik ve Ticaret Borsası Genel Sekreteri Hüsnü Hakan Tekeli ile birlikte, 5 Nisan Avukatlar Günü dolaysıyla Isparta Barosu'nu ziyaret etti.
     Baro Başkanı Avukat Gökmen Gökmenoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, Genç Girişimciler Kurulu'nun çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, gençlerin artık daha bilgili ve bilinçli yetiştiğini söyledi. Ispartada yeni girişimcilerin ortaya çıkmasında kurula büyük görevler düştüğünü, bunun da toplumun tüm kesimlerinin desteği ile yapılabileceğini ifade eden Gökmenoğlu, düzenlenecek etkinliklerde Baro olarak her zaman destek vermeye hazır olduklarını kaydetti.
     TOBB Isparta Genç Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Uğur Büyükçulcu da, 2010 yılında başlatıkları ve halen devam eden orta öğrenim öğrencilerine yönelik mesleki kariyer tanıtım organizasyonundaki katkılarından dolayı Isparta Barosu'na teşekkür etti.
     Büyükçulcu, Isparta'da daha önce düzenledikleri ve ülke genelinde çeşitli kurulların da beğenisi kazanan ''Ben Buldum'' girişimcilik proje yarışmasının bu yıl ikincisi düzenlemeyi planladıklarını belirterek, Isparta Barosu'ndan destek istedi.