Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Isparta Genç Girişimciler Yürütme Kurulu üyeleri, Isparta Valisi Memduh Oğuz'u ziyaret etti.
     Vali Oğuz, ziyarette yaptığı konuşmada, Genç Girişimciler Kurulu'na her zaman destek olmaya hazır olduklarını belirterek, Isparta'da yeni girişimcilerin ortaya çıkmasında kurula büyük görev düştüğünü, bunun da toplumun tüm kesimlerinin desteği ile olacağını söyledi. Isparta Valiliği'nin her zaman girişimcinin ve sanayicinin yanında olduğunu ifade eden Oğuz, TOBB Isparta Genç Girişimciler Kurulu'nun faaliyetlerini yakından takip edeceğini kaydetti.
     TOBB Isparta Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ahmet Kabalak ise, Isparta'da bugüne kadar yapılan faaliyetler ve planladıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.
     TOBB Isparta Genç Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Cihan Zengi de, esnaflık kültürünün değişmesi gerektiğini, şehir merkezindeki tüccar ve esnafın girişimcilik yönünün daha da gelişmesi için yöneticilerinin desteğinin çok önemli olduğunu vurguladı. Daha önce şehir içinde yer alan köy garajının Isparta ekonomisi için önemli bir etken olduğunu belirten Zengi, ancak yeri değiştikten sonra Isparta ekonomisinin güç kaybettiğini belirtti.