Genç Memur-Sen, Türkiye’nin en büyük Konfederasyonu Memur-Sen’in bünyesinde, 11 hizmet kolunda gençlerin katılımıyla faaliyete geçen bir gençlik kuruluşudur.
 
Memur-Sen bünyesinde kurulan ve 81 ilde teşkilatlanmasını tamamlayan Genç Memur-Sen Isparta il Başkanı değişti.2014 yılından bu yana il başkanlığını yapan Abdullah Taner TÜRKCAN’ın yaş haddinden dolayı görevi Milli Eğitimde  idarecilik yapan Sezgin KEL’e devretmiştir. Devir sonrası yapılan ilk yönetim toplantısında Başkan Sezgin KEL bir basın açıklaması yaptı.

“Genç Memur-Sen Türkiye’nin marka Konfederasyonu Memur-Sen’in bünyesinde faaliyete geçen bir gençlik kuruluşudur. 

Memur-Sen’e bağlı sendikaların 35 yaşın altındaki üyeleri, Genç Memur-Sen’in doğal üyesidir. Kamu çalışanlarının haricinde üniversite ve ortaöğretim kurumlarında da teşkilatlanan Genç Memur-Sen’in öğrenciler arasında da saygın bir konuma ulaşmıştır. Kuruluş tarihi olan 12 Aralık 2012’den bu zamana geçen kısa sürede Isparta’mızda teşkilatlanmasını tamamlayan Genç Memur-Sen, genç nesil içerisinde güç ve gönül birliğini sağlamak amacıyla yola çıkmıştır. Kuruluşumuz; toplumun kültür ve medeniyet değerlerine sadık, sivil toplum ahlâkına bağlı, çağın gerektirdiği girişimci ruha sahip mensuplarıyla hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlemektedir. 

Genç-Memur-Sen; üyeleri olan kamu çalışanlarının sosyal, kültürel, özlük, mali ve mesleki haklarını korumayı ve geliştirmeyi hedeflemektir. Ayrıca kamu çalışanı olmayan üyelerinin kamuyla tanışmasını, Türkiye ve Dünya’yı doğru okumasını sağlamayı amaçlar. 

Hedefimiz; Memur-Sen tecrübesini yüksek ahlak, dinamizm ve yüksek teknoloji ilkeleriyle birleştirerek genç kamu çalışanlarına aktarmak ve geleceğe yön veren şuurlu bir yönetici kesim inşa etmektir. Ayrıca kamuda toplumsal dayanışma ve paylaşma kültürüyle gençliğin sosyo-ekonomik anlamda kalkınması yolunda mücadele eden; geleneğine bağlı, geleceğe yön veren, genç ve şuurlu bakışı oluşturmak öncelikli hedeflerimizdendir. Yine Genç Memur-Sen olarak geleceğin sendika yöneticilerini yetiştirmek, onları hayata hazırlamak da en önemli vazifelerimizdendir. İnşallah bu hedeflerimize ulaşmak için Isparta Genç Memursen Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımızda çalışarak toplumun parametresi olma yolunda çalışacağız.”dedi. Yeni yönetim kurulu şeması şu şekilde oluşturulmuştur.

Başkan:Sezgin KEL
Baş. Yrd.(Teşkilatlanma):İsmail AKDUT
Baş. Yrd.(Mali Raporlama):Serkan KAYA
Baş. Yrd.(Basın ve İletişim):Servet AYAN
Baş. Yrd.(Mevzuat ve ARGE):Gökhan GÜNEYİ
Baş. Yrd.(Eğitim ve Sosyal İşler):Emrah GÜLCEMAL