T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nün desteklemiş olduğu Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Programı devam ediyor. 

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü "Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Programı" adıyla yeni bir özgün ve model uygulamayı hayata geçirdi. Program pansiyonu olan Anadolu İmam Hatip Lisesindeki öğrencilere, ülkemizin farklı il ve bölgelerinin tarihî ve kültürel zenginliklerini tanıtma, farklı kültür çevrelerinde yetişmiş öğrencilerin sosyo-kültürel açıdan birbirlerini tanımalarını sağlama, kardeşlik duygularının gelişmesine katkıda bulunma, toplumsal sorumluluk ve gönüllülük faaliyetlerine katılma amacıyla hazırlandı.

Proje kapsamında Isparta Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden 12 öğrenci İstanbul'a giderken, İstanbul Zeytinburnu Merkezefendi Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden ise 12 öğrenci Isparta 'ya geldi. Projenin ismi Genç Seyyahlar olan programla Seyyah olan öğrenciler Isparta'nın turistik, ekonomik ve kültürel yerlerini gezerek öğrenecekler. Programın sonunda öğrenciler seyahatname yazarak Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından kitaplaştırılacak.

Çok Sayıda Ruhsatsız Silah Ele Geçirildi Çok Sayıda Ruhsatsız Silah Ele Geçirildi