CHP Isparta Gençlik Kolları Başkanı Anıl Görkem Doğan, görevinden istifa ettiğini açıkladı.
Doğan, yazılı yaptığı açıklamada, uzun zamandır içinde bulunduğu Cumhuriyet Halk Partisi ailesinde çeşitli zorluklarla karşılaştığını kaydetti. Kendisi için ''Yapamaz, örgütü kuramaz, gençleri toplayamaz'' diye yapılan tüm söylentilere rağmen teşkilat içinde bir oluşum sağladığını ve özgürlüğünden, haysiyetinden taviz vermeden çalışmalarını yürüttüğünü belirtti. Ancak yaptığı tüm mücadelelerine rağmen bazı insanların şerefine ve haysiyetine dil uzatmaya kalktıklarını ve buna engel olduklarını ifade eden Doğan, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

''Biz haysiyetimizi korumaya çalışırken onlar egoistliğin arkasına sığındılar. Ama unutmayalım ki misakı milliye için kurulan cemiyetlerin kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi'nde gerçekler her zaman gün yüzüne çıkmıştır ve çıkacaktır. Biz artık bu düzene 'dur' demek istiyoruz ve bunun için Cumhuriyetin gençleri olarak kirlenmeden bırakmak istiyoruz. Ama bırakmamızdan medet umanlar ve ellerini ovuşturanlar tek bir şeyi unutmasınlar onların karşısında 35 günlük bir siyasi yaşam varken bizim önümüzde 35 yıllık bir siyasi yaşam var. Siz ne yaparsanız yapın bu gençliği kirletemeyeceksiniz.''

Şerefiyle yürüttüğü CHP Isparta Gençlik Kolları Başkanlığı'ndan şerefiyle ayrıldığını kaydeden Doğan, kendisini bu göreve getiren ve destekleyenlere teşekkür etti.