AK Parti, CHP ve MHP'nin Isparta'nın Yalvaç ilçesi başkanları, biraraya gelerek, birbirlerinin seçim bürolarını ziyaret etti.
Seçime kısa bir süre kala 3 siyasi partinin ilçe başkanı, biraraya gelerek dostluk mesajları verdi. AK Parti Yalvaç İlçe Başkanı Muammer Sert, CHP İlçe Başkanı Kadir Yerli ve MHP İlçe Başkanı Ali Osman Sönmez, Çınaraltı'nda buluşarak, AK Parti, MHP ve CHP'nin seçim bürolarını ziyaret ettiler.
Seçimin ardından da kardeşlik havasının devam edeceğini belirten AK Parti Yalvaç İlçe Başkanı Muammer Sert, ''Bu birlikteliğe katkı sağlayan CHP ve MHP ilçe başkanlarına teşekkür eder, seçimin ülkemize, Isparta'ya ve ilçemize hayırlı olmasını dilerim'' dedi.
MHP İlçe Başkanı Ali Osman Sönmez de diğer ilçe başkanlarıyla yorucu bir maraton içinde olduklarını ifade ederek, ''Bu maratonda dahi Türkiye'ye örnek olacak bir tablo ile karşınızdayız. Bizler için önemli olan, sevgili hemşehrilerimizin huzur ve güvenliğidir. Önemli olan bu duyguları onlara yaşatmaktır. Biz burada tüm parti başkanlarıyla abi-kardeş havasında seçimi tamamlamaktayız'' diye konuştu.
Seçimlerin gelip geçici olduğunu vurgulayan CHP İlçe Başkanı Kadir Yerli ise ''Yalvaç'ta hiçbir zaman dostluğumuzu bozmadık, bozmayacağız da. Amacımız seçimleri demokratik doğrultuda bitirmektir. Tüm seçmenlerimizin sağduyulu seçim geçirmesini diliyoruz'' dedi.