“Down Sendromu bir hastalık değil, genetik bir farklılıktır. Down Sendromlu çocuklarımızın toplumdan dışlanmadığı, diğer çocuklar gibi onların da eşit haklarla yaşadığı, eşit koşullarda eğitim almaları tek dileğimizdir. 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü, bu alandaki çabaların yoğunlaştığı, neler yapılabileceğinin konuşulduğu ve bunların hayata geçirildiği bir gündür.

Onlarla hayat daha anlamlı, daha renkli ve daha eğlencelidir. Çünkü Down sendromlu bireylerin sevgileri sonsuz, saf ve gerçektir. Sizi karşılıksız severler ve size gerçekten sevmenin ne kadar anlamlı ve güzel bir şey olduğunu hatırlatırlar.

Bizler de milliyetçi Hareket Partisi İl teşkilatı olarak sosyal sorumluluk projelerinde bu bilinçle hareket etmekteyiz. Yürüttüğümüz çalışmalarla Down sendromlu ve engelli bireylere özen gösteriyoruz ve toplumda yer edinmelerini sağlıyoruz.

Başta Down sendromlu çocuklarımızı ve bütün engelli kardeşlerimizi topluma kazandırmak,hakları olan standartları en iyi şekilde sunabilmek için mücadelemiz devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, 21 Mart'ın eşit olduğumuzun ve aramızdaki bir sayı farkın ‘fark’ olmadığının anlaşıldığı bir gün olması temennisiyle, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Savaş Sürecinde Dolarda Son Durum Savaş Sürecinde Dolarda Son Durum