Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) işbirliği ile Isparta ve Burdur'da düzenlenecek girişimcilik eğitimleri yarın başlayacak.

     Ajanstan yapılan açıklamaya göre, BAKA ve KOSGEB işbirliği ile, istihdamın korunması, arttırılması, geliştirilmesi ve işsizliğin azaltılmasına yardımcı olmak için düzenlenen Girişimcilik Destek Programı kapsamında yapılacak girişimcilik eğitimleri, Burdur ve Isparta'da yarın başlayacak.
 

    Eğitimleri, Burdur Öğretmenevi'nde KOSGEB Uzmanı Demir Çubukçu, Isparta'da ise Süleyman Demirel Üniversitesi Konukevi'nde Doç. Dr. İlker Çarıkçı verecek.
     60 saatlik eğitimi tamamlayan kursiyerler, iş planları ile KOSGEB'e müracaat ederek, 5 bin TL işletme kuruluş desteği, 10 bin TL kuruluş dönemi makine, teçhizat ve ofis donanım desteği, 12 bin TL işletme giderleri desteği olmak üzere toplam 27 bin TL hibe ve 70 bin TL sıfır faizli, 2 yılı ödemesiz ve 4 yıl vadeli kredi desteğinden faydalanabilecekler.