Isparta Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Sabahat Adanır Gökçay kavşağına da süs havuzu yapmaya başladıklarını çalışmaların devam ettiği açıkladı. 

 Isparta"da yaklaşan bahar öncesi çalışmalarını hızlandıran Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yeni sezonun ilk süs havuzunu Gökçay kavşağında yapmaya başladıkları öğrenildi. Park ve Bahçeler Müdürü Sabahat Adanır “Geçen yıl başlattığımız süs havuzları geleneği 2007 yılında da devam edecek.

Bunlardan ilkini Gökçay Kavşağında başlattık ve kısa zamanda hizmete girecek” diye konuştu. Her şehrin bir simgesi olduğunu belirten Belediye Başkanı Hasan Balaman, “Isparta"mız halı ve güller diyarı olarak biliniyor. Ancak Isparta"ya dışarıdan gelen insanlar Gül ve Halıyı anımsatan bir sembolle karşılaşmıyorlardı. Park ve bahçeler müdürlüğüne Isparta"nın simgesi olacak süs havuzları yapmaları talimatı verdim. İrili ufaklı Isparta içinde bir çok yerde süs havuzları yapıldı.

  Şimdi insanlar onların önünde resim çektirerek Isparta hatırası olarak sevdiklerine gönderiyorlar. 2006"da olduğu gibi 2007 yılında da süs havuzları yapılmaya devam edecek. Bunlardan ilki Gökçay kavşağında "Gül Havuz" modeli ile yapılan süs havuzu olacak”