AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz seçim sonrası teşekkür gezileri çerçevesinde; esnaf, kurum ve kuruluş ziyaretlerinin ardından geçtiğimiz gün gazetemizi de ziyaret ederek gündemle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Ziyarette konuşan Gökgöz şunları söyledi: “ AK Parti olarak, biz her zaman sahadayız. Seçimlerin bittiği günün ertesi sabahı yeniden seçim çalışmaları başlar. Bizler bu yola çıkarken hemşehrilerimize söz verdik, halktan hiç kopmayacağız dedik, inşaalah herzaman halkla iç içe olmaya devam edeceğiz, makamler gelip geçicidir, kalıcı olan yapılan işlerdir. Isparta'ya elimizden gelen her türlü hizmeti 3 vekille ve iktidar avantajlarıyla kazandırmaya çalışacağız.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde yerel seçim çalışmalarını start vermesiyle bizlerde çalışmalarımızı hızlı bir şekilde başlattık, Isparta Belediyesini Ak Partili yapacağız inşallah, bu yüzden sayın Cumhurbaşkanımızın durmadığı gibi bizimde hiç durmamamız gerekir.

Isparta'da 3 milletvekiliı olarak, bugün sahada hep birlikte çalışıyoruz. Önümüzdeki süreçte'de, farklı bölgelerde çalışmalarımızı genişleterek sürdüreceğiz. Sürecin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum.

Ziyaretten dolayı memnun olduklarını ifade eden Haber32- Expres Gazetesi, Fm32 adına 32 Yayıncılık Yönetim Kurulu Başkanı M.Mustafa SAVLI, Ak Parti Isparta Milletvekili seçilen Mehmet Uğur Gökgöz'e ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

 Gökgöz'e Isparta'lıların Meşakkatli ve kutsal bir görev yüklediklerini, yolun uzun, yükün ağır olduğunu bu zorlu yolda Allah'ın kendisine yardımcı olmasını temenni ettiğini iletti.

Savlı, Isparta'lıların Mehmet Uğur Gökgöz'ü halkın içinden biri olarak gördüklerini, yapılan halk ve esnaf ziyaretlerinden vatandaşın mutluluk duyduğunu bu durumun artırılarak sürdürülmesi gerektiğini ifade ederek ziyaretten dolayı birkez daha teşekkür etti.