AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, iş dünyası temsilcilerine söz verdi: AK Parti belediyeciliği döneminde inşaat ruhsatı 1 ayda çıkacak. Milletvekili olarak bu sürecin takipçisi olacağım.

AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, tatilini Isparta’da geçiriyor, çeşitli ziyaretlerde bulunuyor. Kurban Bayramı ve daha sonraki ziyaretlerinde 31 Mart 2018’de yapılacak yerel seçimlere yönelik açıklamalarda bulunan Gökgöz, ekonominin lokomotifi inşaat sektörüyle ilgili önemli bir soruna dikkat çekti. Gökgöz, iş dünyası temsilcilerini ziyaretinde AK Parti belediyeciliği döneminde inşaat ruhsatlarının en geç 1 ay içerisinde çıkarılacağının sözünü verdi.

Milletvekili Gökgöz, Isparta Belediyesi’nde inşaat ruhsatlarının 6 ay gibi uzun bir sürede çıktığını iddia ederek “Isparta Belediyesi’nde inşaat ruhsatları 6 ayda çıkıyor. Söz veriyorum. AK Parti belediyeciliği döneminde inşaat ruhsatı 1 ayda çıkacak. Milletvekili olarak bu sürecin takipçisi olacağım. Isparta Belediyesi İmar Müdürlüğü’nde ruhsatlar ne kadar süre içerisinde çıkıyor diye tek tek takip edeceğim. 1 aylık sürede çıkmasının özel takipçisi olacağım” diye konuştu.

Milletvekili Gökgöz, Belediyede inşaat ruhsatı incelemesi sırasında kolonların üzerine çarpı atıldığını da ileri sürerek “Yüksek Mimar Belediye Başkanımız ruhsat incelemesi yaparken inşaat kolonunun üzerine çarpı atıyor. Bir çarpı atması demek yeniden değerlendirme, hesaplama, çalışma demek. Aylarca süren bir çalışma. Kolon üzerine çarpı atmak bu kadar kolay olmamalı” diye sözlerini tamamladı.

MECLİS TAKIMINDA OYNAYACAK

Gençlik yıllarında amatör futbol oynayan Milletvekili Mehmet Gökgöz, TBMM Futbol Takımı’na girdi. Milletvekillerinin oluşturduğu takımla birlikte antrenmanlara çıkmaya başlayan Gökgöz’in TBMM takımında ilk 11’de görev almasına kesin gözüyle bakılıyor.